Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

4559
#agata nieaktywny
10 grudnia 2010r. o 23:03
~ napisał(a): przepraszam, że tak powiem, ale jest pani najzwyczajniej głupia, że daje się pani wciągnąć w jakieś idiotyczne dyskusje.
to bardzo źle o pani świadczy.

dla mnie to jest rozrywka po ciezkim dniu pracy :D po prostu nie mogę byc cicho kiedy ktoś niesłusznie mnie oskarża i pisze takie niestworzone rzecz na mój temat szanuje swoje klientki ale szczere i powazne a nie takie jak ineczka bo z jej rozmowy widac ze bardzo jej zalezy na tym zeby mi zaszkodzić bo pierwsza napisała post ze rzęsy za 80 zł to kasa wywalona w błoto a wiadomo ze nikt nie przedłuza oprucz mnie rzes tak tanio bo jak wiadomo nie jest to łatwa praca ja poprostu potrafilam być realistką bo wiem ile zarabia przeciętna kowalska i nie mam cen z kosmosu więc prosze mi nie pisać ze jestem zadufana w sobie bo nic o mnie Pani nie wie jezeli chodzi o ineczke to w dalszym ciągu czekam na telefon od niej ale chyba nadaremnie bo ja tylko stac na oczernianie mnie na forum w dodatku nie słuszne

Zmoderowano 10.12.2010 godz.23:12 - powód: cytowanie (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Monia niezalogowany
11 grudnia 2010r. o 21:56
heee napisał(a):
~:-(((( napisał(a): to prawda Pani Agata olewa klientki!!!paznokcie robi strasznie grube i nie równe...a po za tym gdy na drugi dzień wszystkie się zapowietrzyły i zaczeły odpadać zadzwoniłam złożyłam reklamacje a ona na to że z poprawką nie opłaca jej się jechać...a rzęsy poraszka posklejane jedna do drugiej albo jescze lepiej jedną miałam przyklejoną do powieki :/ ....ale najgorsze jest to że nie opłacało się jej żeby przyjechać i je ściąnać ...to poprostu je WYRWAŁAM ! ;( ;(
Faktycznie porażka,aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam o wyrywaniu rzęs !!
Bzdury ta pani ty wypisuje,ponieważ nie spotkałam się z olewaniem ze strony p.Agaty zawsze jest miła i dojeżdża do klientek ,oczywiście termin jest wcześniej uzgadniany.Pazurki robi super i trzymają się cały miesiąc,a nawet i dłużej .Korzystam z usług pani Agaty i jestem zadowolona.Po co oczerniać dziewczyne .Jak pani nie pasuje to zawsze jest jakieś wyjście.Trochę kultury proszę. :)
~ niezalogowany
28 grudnia 2010r. o 5:07
Jeżeli ktoś szuka dobrej kosmetyczki szczerze polecam panią Monikę z nowego zakładu na Sierpnia 80.
~ niezalogowany
23 stycznia 2011r. o 23:38
Zadnych produktow i Urzadzen od SNC!!!!!!!!!!!!!!( Urzadzenia sie psuja nawet na domowy urzytek(trzy zakupione urzadzenia w pseldo firmie zostaly za relamowane w ciagu roku).Nie maja znaku CE co jest wazne .Z reklamacja czeka sie ponad.... no wlasnie Ja czekm juz 2 miesiace.Nie dostalam urzadzenia z powrotem

NIE POLECAM ;(
~Bolesławianka niezalogowany
8 marca 2011r. o 17:58
hej ;)
Czy któraś z Was ( dziewczyny ) robi może paznokcie żelowe u jakiejś prywatnej osoby? Tanio i dobrze?
Możecie kogoś polecić?:)
Z góry dziękuję ;)
~mrówka niezalogowany
8 marca 2011r. o 19:09
tanio nigdzie pani dobrze nie zrobi, nawet jak będą wypowiadać się panie na tym forum, że za 30 zł żele trzymają się komuś "miesiąc" to jest po prostu bzdura . Proszę iść do salonu gdzie zajmie się panią profesjonalista i nie zniszczy pani paznokci.
4218
#zofka nieaktywny
8 marca 2011r. o 20:19
~Bolesławianka napisał(a): hej ;)
Czy któraś z Was ( dziewczyny ) robi może paznokcie żelowe u jakiejś prywatnej osoby? Tanio i dobrze?
Możecie kogoś polecić?:)
Z góry dziękuję ;)
I nie załapiesz grzybicy jak zrobisz w profesjonalnym salonie.
~ niezalogowany
8 marca 2011r. o 21:20
mogę ci polecić Ninę z Efect'u śliczne paznokcie robi i szybciutko! nawet widziałam, gdzieś ich reklame na bolec.info wejdzna galerię i zobacz jej prace. Na pewno nie polecam i bardzo odradzam agatę, która się tu ogłasza od czasu do czasu! szkoda nawet te 40 zł co woła!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.