Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~joan niezalogowany
19 lutego 2012r. o 20:20
Czy ktoś się wie może ,ile kosztuje zrobienie warkoczyków?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~sniezka niezalogowany
19 lutego 2012r. o 22:48
podaje meil do dziewczyny co robi [email protected]
~ niezalogowany
3 marca 2012r. o 21:23
joja napisał(a): Makijaż permanentny - Witam czy ktoras z Was poddała sie temu " zabiegowi"? czy polecacie? Jestem na 99% przekonana ale chciałabym usłyszec opinie osób które korzystały z tego.Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc :)
~majung niezalogowany
4 marca 2012r. o 18:22
Odświeżam temat. Od niedawna jestem w Bolesławcu, nie mam jeszcze znajomych, więc pozwalam sobie skierować do Was pytanie: gdzie można znaleźć dobrą fryzjerkę?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
:)
~ niezalogowany
4 marca 2012r. o 22:18
Temat ma ponad 60 stron, nie mam za bardzo czasu czytać od początku, żeby znaleźć potrzebne informacje, dlatego pytam: czy któraś z bolecnautek może mi polecić jakiś fajny, niedrogi salon, w którym będzie i fryzjerka i kosmetyczka i stylistka paznokci? Chodzi mi o taki zestaw ślubny :) Może ktoś się orientuje, ile mniej-wiecej kosztuje taka kompleksowa usługa i gdzie najlepiej to robią? I ile przed tym dniem trzeba się umówić? Mam ślub za 5 miesięcy i teraz to chyba za wcześnie, ale boje się ze jak się juz za to zabiorę, to będzie za późno :)
3046
#sentinel nieaktywny
7 marca 2012r. o 20:57
~mmm napisał(a): Czy w Bolesławcu (ew. w okolicy) jest salon fryzjerski, który wykonuje prostowanie włosów keratyną? Jeśli tak, jaka jest orientacyjna cena takiego zabiegu? Można tam też kupić specjalistyczne szampony "po"??

GG 2563898
~ niezalogowany
7 marca 2012r. o 22:15
sentinel napisał(a):
~mmm napisał(a): Czy w Bolesławcu (ew. w okolicy) jest salon fryzjerski, który wykonuje prostowanie włosów keratyną? Jeśli tak, jaka jest orientacyjna cena takiego zabiegu? Można tam też kupić specjalistyczne szampony "po"??

hej! widziałam usługi z keratyną na ulotce mojej fryzjerki tylko, że ona jest z Lubania. Jak jesteś zainteresowana to mogę podać ci jej numer.
3046
#sentinel nieaktywny
8 marca 2012r. o 18:54
Leszczyna napisał(a): Czy jest w Bolesławcu salon fryzjerski oferujący keratynowe prostowanie włosów? Jaka jest ew. cena? Czy istnieje też możliwość zakupienia produktów "po"??

Tu jest temat dotyczący salonów fryzjerskich.

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy