Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

5799
CZARNULA83
8 marca 2012r. o 19:14
Mogleś przenieść od razu mojego posta :>

Dopisane 08.03.2012r. o godz. 19:14:

Salon fryzjerski na placu Zamkowym . Cena zależnie od długości włosów :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mmm niezalogowany
8 marca 2012r. o 19:54
u którego fryzjera tanio!( ale solidnie) zafarbuję włosy ?
~justyna1986 niezalogowany
8 marca 2012r. o 20:58
ktoś pytał się o keratynowe prostowanie włosów ,ja wykonuje ten zabieg w salonie nr tel 518 327 208 .efekt prostych włosów od 3-5 miesięcy. ;)
~keratyna niezalogowany
9 marca 2012r. o 14:02
~justyna1986 napisał(a): ktoś pytał się o keratynowe prostowanie włosów ,ja wykonuje ten zabieg w salonie nr tel 518 327 208 .efekt prostych włosów od 3-5 miesięcy. ;)

Robi to Tomasz z Atelier na Placu Zamkowym
~ania niezalogowany
9 marca 2012r. o 21:04
Na długie włosy do łopatek jaki bedzie koszt prostowania?
~justyna1986 niezalogowany
10 marca 2012r. o 16:02
około 300-400 zł pisze cenę w przybliżeniu gdyż zależy ona od gęstości włosów.plus szampon do codziennego mycia który zatrzymuje wypłukiwanie się keratyny z włosów (mały 70 zł duży 130 zł)
~klientka niezalogowany
10 marca 2012r. o 19:48
Polecam salon fryzjerski "Maryla". Ja chodzę do P.Ani i jestem bardzo zadowolona.
~olga niezalogowany
11 marca 2012r. o 12:45
~justyna1986 napisał(a): około 300-400 zł pisze cenę w przybliżeniu gdyż zależy ona od gęstości włosów.plus szampon do codziennego mycia który zatrzymuje wypłukiwanie się keratyny z włosów (mały 70 zł duży 130 zł)

prostowanie keratynowe dlugich wlosow u fryzjera w NANTES na zgorzeleckiej 230 pln, sprawdzilam i polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza