Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~? niezalogowany
11 marca 2012r. o 18:54
Nantes robi trwała prostująca a nie keratynowe prostowanie to jest wielka różnica.keratyna jest Doskonała dla włosów zniszczonych, rozjaśnionych włosów blond, jak również z
pasemkami,Prostowanie, które odbudowuje i odżywia włosy
- Sprawia, że włosy są piękne, miękkie, elastyczne, błyszczące i zdrowe
a trwała hmm no nie wiem sama nazwa wskazuje że to nic dobrego dla włosów :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 marca 2012r. o 23:54
Polecam Pauline ze Studia Urody Fame na Zgorzeleckiej.
~klientka niezalogowany
13 marca 2012r. o 0:05
U Anki robiłam keratyne,na rynku przy Jelenio Górskiej.Salon ;FASHION;Zadowolona. :D
~pytanie niezalogowany
13 marca 2012r. o 20:36
~klientka napisał(a): U Anki robiłam keratyne,na rynku przy Jelenio Górskiej.Salon ;FASHION;Zadowolona. :D

a ile zapłaciłaś?
~ania niezalogowany
20 marca 2012r. o 19:02
Gdzie w Bolesławcu jest VACU WELL lub platforma wibracyjna?
Kiedyś było obok stacji diagnostycznej na 1000-Lecia teraz nie ma.
~anonim niezalogowany
23 marca 2012r. o 16:33
Witam! Szukam jakiegoś salonu fryzjerskiego, w którym by nie spojrzeli na mnie dziwnie jakby do nich wpadł ze zdjęciem lub z filmikiem jaką fryzurę chcę. Poleci coś ktoś albo może jest tu jakiś fryzjer?
Albo jeszcze inaczej, chciałbym taką fryzurę jaką ma Bonson na tym klipie

Więc jeśli jest tu jakiś fryzjer i byłby w stanie ostrzyc mnie w taki sposób to niech napisze mi meila syberian68 at gmail.com
~anonim niezalogowany
24 marca 2012r. o 13:47
up
~a niezalogowany
26 marca 2012r. o 14:29
up
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza