Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

2062
#bylu nieaktywny
26 marca 2012r. o 17:23
Post przeniesiony z innego tematu:
PeEs napisał(a): witam, wie ktoś może który salon kosmetyczny w naszym mieście oferuje depilację pośladków woskiem i w jakiej cenie?

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1428
Seifer
26 marca 2012r. o 20:22
"WySPA" Karolina Hertman
Starzyńskiego 2B
59-700 Bolesławiec,

Dopisane 26.03.2012r. o godz. 20:22:

kosmetyczka co zajmuje się depilacją

Uśmiech na twarzy nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu...
~PeEs niezalogowany
27 marca 2012r. o 12:49
Ok, dzięki ;) A gdzieś jeszcze? Z tego co wiem nie każdy salon się tym zajmuje
~Zuza niezalogowany
27 marca 2012r. o 12:59
Mam zamiar iść na piling kawitacyjny no ale własnie nie bardzo orientuje się gdzie tutaj jest najlepszy salon kosmetyczny, który ma takie coś w ofercie.. poradziłyście by coś..? ;3
3335
#aspera nieaktywny
27 marca 2012r. o 18:55
wiem że kosmetyczka tam za PZU bodajże ul. Bankowa robiła różnego rodzaju zabiegi. Jesli jeszcze istnieje ten gabinet warto tam się spytać o ten piling.
~Asia niezalogowany
27 marca 2012r. o 21:08

http://www.eliksir-boleslawiec.pl/cennik.html
byłam na mikrodermabrazji , ale też robią peeling kawitacyjny.
3046
#sentinel nieaktywny
28 marca 2012r. o 20:47
BlondiiPL napisał(a): Gdzie mogę zrobić w miarę tanio a dobrze warkoczyki afrykańskie. Dodam, że chodzi mi o warkocze również z dobrej jakości włosów syntetycznych. Chodzi mi o doświadczonego fryzjera.

GG 2563898
~anon niezalogowany
28 marca 2012r. o 20:55
Witam! Szukam jakiegoś salonu fryzjerskiego, w którym by nie spojrzeli na mnie dziwnie jakby do nich wpadł ze zdjęciem lub z filmikiem jaką fryzurę chcę. Poleci coś ktoś albo może jest tu jakiś fryzjer?
Albo jeszcze inaczej, chciałbym taką fryzurę jaką ma Bonson na tym klipie

Więc jeśli jest tu jakiś fryzjer i byłby w stanie ostrzyc mnie w taki sposób to niech napisze mi meila syberian68 at gmail.com
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza