Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ niezalogowany
25 grudnia 2012r. o 11:35
60 zł to jeszcze nie tak źle, moge poświęcic tyle :) Tylko to bedzie mój pierwszy makijaż w salonie kosmetycznym...troche sie boje, ze nie bedzie do mnie pasował albo cos...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 grudnia 2012r. o 13:12
Powiem tak : niekiedy lepiej robia makijaż dziewczyny w salonie kosmetycznym niż wizazystki... Kosmetyczki raczej tez muszą zrobic jakieś kursy, szkolenia..
~ niezalogowany
25 grudnia 2012r. o 13:33
a na jakiej zasadzie kosmetyczka dobiera na kolor cieni? pyta się Ciebie czy sama dobiera np. do koloru oczu??
~ niezalogowany
25 grudnia 2012r. o 14:38
Mnie sie pytała w jakich kolorach bym chciała, i mniej wiecej jaki makijaż. A pózniej mówiła czy bedZie on mi pasował czy nie.
7612
bax
25 grudnia 2012r. o 20:50
~JA napisał(a): PONAD 80 STRON O PIEPRZENIU O NICZYM.... ;(

:| ej,no...coś tam piszą ;) ...

Dopisane 25.12.2012r. o godz. 20:50:

*Tu..
~ niezalogowany
26 grudnia 2012r. o 13:40
bax napisał(a):
~JA napisał(a): PONAD 80 STRON O PIEPRZENIU O NICZYM.... ;(

:| ej,no...coś tam piszą ;) ...
Dopisane 25.12.2012r. o godz. 20:50:*Tu..

Faceci Sie odzywają....pfiiii....a potem to fajnie sie patrzy na swoje panie jak wyjdą od kosmetyczki i fryzjera :P
~Mariolka niezalogowany
27 grudnia 2012r. o 5:47
~ napisał(a): a na jakiej zasadzie kosmetyczka dobiera na kolor cieni? pyta się Ciebie czy sama dobiera np. do koloru oczu??

Ja jak idę się umalować to Pani kosmetyczka dobiera kolor cieni do moich butów :D
~ niezalogowany
27 grudnia 2012r. o 9:09
Czy któraś Pani wie gdzie pracuje teraz kosmetyczka Iza z zakładu LIdia na ul.Asnyka?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.