Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~iwoneczka niezalogowany
10 lutego 2013r. o 20:58
własnie tu pracują super kosmetyczki z Asnyka :)telefon75 734 2609
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 marca 2013r. o 17:56
witam dziewczyny za kilka tygodni mam ślub kogo polecacie na zrobienie makijażu??
~ niezalogowany
2 marca 2013r. o 19:35
kogo polecacie na zrobienie fajnego makijażu ślubnego
~ niezalogowany
2 marca 2013r. o 21:41
na JANA Pawła koło morysona jest świetna dziewczyna dokładna bardzo i przy okazji ma fajne ceny,
~pazurki niezalogowany
3 marca 2013r. o 18:01
witam:) chcę zrobić przedłużane pazurki ale nie wiem u kogo:( wiecie moze gdzie dobrze i w miarę tanio:)? dzieki:)
~iwi niezalogowany
3 marca 2013r. o 19:29
TANIO I PROFESJONALNIE...
*przedłużanie paznokci metodą żelową
*przedłużanie i zagęszczanie rzęs
*przedłużanie i zagęszczanie włosów tel. 796 599 952
*henna brwi i rzęs
*depilacja
*pielęgnacja twarzy i dłoni
i inne
zapraszam tel. 506 117 706(...)

Zmoderowano 03.03.2013 godz.20:17 - powód: zbędna fotka (sentinel)
~ niezalogowany
3 marca 2013r. o 19:47
który salon polecacie na zabieg mikrodermabrazji?
~nati niezalogowany
3 marca 2013r. o 23:12
Mam pytanko,jakiego fryzjera polecacie w B-cu? Wcześniej chodziłam do Pana Krzysztofa z salonu Nantes, ale niestety już go tam nie ma!:( To był taki ''mój'' fryzjer, u którego zawsze dobrze się czułam i byłam zawsze zadowolona, a teraz muszę szukać następcy:( Nie wiem gdzie iść, jest tyle tych salonów...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza