Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~justyna niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 17:43
czy jest ktos w bolesławcu kto wykonuje przdluzenie wlosow poprzez warkoczyki. i jaka jest orientacyjna cena :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~tylko pytam niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 18:20
Dziewczyny którą kosmetyczkę polecacie? Chodzi o taką, co zna się na rzeczy i potrafi konkretnie doradzić (pielęgnacja twarzy)?
4218
#zofka nieaktywny
11 czerwca 2013r. o 19:26
~justyna napisał(a): czy jest ktos w bolesławcu kto wykonuje przdluzenie wlosow poprzez warkoczyki. i jaka jest orientacyjna cena :)
numer tel,Kaśka509836057 napisz do niej esemesa,a na pewno oddzwoni,polecam.

3046
#sentinel nieaktywny
11 czerwca 2013r. o 20:08
Przeniesienie posta:

~nadinn napisał(a): dziewczyny pomozcie mi cos wybrac. poszukuje dobrego salonu ktory za jakas rozsadna cene wykona paznokcie (przedluzenie zelem) i makijaz slubny. kompletnie sie nie orientuje i nie wiem gdzie pojsc. licze na Wasze opinie i dzieki z gory :)

GG 2563898
~ala niezalogowany
12 czerwca 2013r. o 10:33
Kosmetyczka na cichej bardzo dobrze wykonuje zabiegi pielegnacyjne na twarz i ma dobre ceny! Jej numer 508053998
~pilne niezalogowany
16 czerwca 2013r. o 19:41
witam czy są tu jakieś fryzjerki szukające pracy ? pilne !!!
10931
#optymistka nieaktywny
17 czerwca 2013r. o 6:17
moja koleżanka poszukuje , poproszę więcej informacji najlepiej do jakie salonu miałaby się udać na ewentualną rozmowę. (nie lubię bawić się w głuchy telefon)
10949
#lilusienka nieaktywny
17 czerwca 2013r. o 16:30
sentinel napisał(a): Przeniesienie posta:

~nadinn napisał(a): dziewczyny pomozcie mi cos wybrac. poszukuje dobrego salonu ktory za jakas rozsadna cene wykona paznokcie (przedluzenie zelem) i makijaz slubny. kompletnie sie nie orientuje i nie wiem gdzie pojsc. licze na Wasze opinie i dzieki z gory :)

WITAM, JAK NA PAZNOKCIE SZUKASZ KOGOŚ TO ZAPRASZAM DOJAZD DO KLIENTA JEST W CENIE WIĘCEJ INFO 783270399
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza