Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~Bolesławianka niezalogowany
17 czerwca 2013r. o 19:39
Witam szukam fryzjerki która zna sie na pielęgnacji i farbowaniu włosów kręconych , chodziłam do wielu fryzjerów ale nic nie wyszło pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8521
#justyna1986 nieaktywny
23 czerwca 2013r. o 19:33
witam pilnie szukam fryzjerki do pracy może któraś chętna zmienić prace :>
~halaa niezalogowany
23 czerwca 2013r. o 20:09
Polecam -nową fryzjerkę - ANIĘ w zakładzie fryzjerskim damsko-męskim, ul. Prusa (pod arkadami)- wspaniale ścina, doradzi fryzurę, ceny zadawalające. Wspaniały, zgrany nowy zespół - POLECAM -wyjdziesz zadowolona.
~bolesławianka niezalogowany
24 czerwca 2013r. o 20:21
A co sądzicie o salonie na ul Jana Pawła , moze wiecie jak cenowo i jak tam włoski robią
10442
#Ramtam nieaktywny
25 czerwca 2013r. o 8:15
A co myślicie o salonie IMAGE :> Mam zamiar tam pójść :)

Dopisane 25.06.2013r. o godz. 08:15:

A co myślicie o salonie IMAGE :> Mam zamiar tam pójść :)
~e.. niezalogowany
25 czerwca 2013r. o 13:37
salon image- chodzę tam od zawsze:) na pewno będziesz zadowolona!
~mimi niezalogowany
25 czerwca 2013r. o 14:14
w sierpniu biorę ślub, proszę o doradzenie mi salonu lub kosmetyczki, w którym mogę zrobić profesjonalny makijaż ślubny.
~ niezalogowany
4 lipca 2013r. o 9:31
Proszę o pomoc, szukam fryzjera, który zdobi mi balejaż jak na zdjęciu. Mój naturalny kolor jest taki jak u pani na zdjęciu (ten ciemny). Zależy mi żeby była to osoba która naprawdę potrafi robić takie rzeczy. Kogo polecacie? Może któraś z fryzjerek napisze tutaj namiary na siebie? Cena gra tu mniejszą rolę, chodzi o ładny efekt.[img=1372923082_h7fqa0z.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.