dziewczyny kogo polecacie w bolesławcu jesli chodzi o przedluzenie paznokci żelem? chcialabym zrobic migdalki w jednym kolorze na swoj slub. poleccie kogos prosze
:)
dziewczyny kto w bolesławcu naprawde robi fajne paznokcie zelowe na czasie a nie tylko niesmiertelny french z kwiatuszkami? pilnie poszukuje osoby ktora zrobi mi paznokcie na ślub plis plis poleccie kogos bo jestem w kropce a czasu mam niewiele :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.