pati84 napisał(a): ~gościówka napisał(a): Witam,
co możecie powiedzieć na temat sali weselnej w Dąbrówce?
Sala faktycznie przepiękna, dodatkowym + są też pokoje do wynajęcia, które również są w świetnym stanie. Jednak za taką cenę od osoby jaką oni proponują (ok.210-220 zł/os.), można znaleźć coś innego. Ponadto słyszałam, że nie łatwo jest się dogadać z szefową, a szczególnie już po weselu, gdzie trzeba się całkowicie rozliczyć, wtedy wychodzi wiele nieprzyjemnych rzeczy... Ta sala była moim priorytetem, bo też szukam czegoś na wesele, jednak cena i opinie o szefowej jakie słyszałam mnie przeraziły i odpuściłam...
I tak właśnie powstają plotki ....... słyszałaś ,że problemy są przy rozliczeniu po weselu.... no i bzdura .Po pierwsze trzeba rozliczyć się przed imprezą pozostają niektóre koszty typu pokoje ,sniadania i jaki to ma być problem ....Jeśli wszystko ustalone proste rachunki.....
No i jeszcze przeczytalem " wesele udane ale szefowa całe wesele chodziła z podniesioną głową"
Ludzie tak mi się wydaje ,że podczas waszego wesela zamiast zajmować się sobą i swoim weselem obserwowaliście co robi szefowa i jak się zachowuję jakby to miało jakieś znaczenie .
Kobieta jest w pracy i chyba nie ma powodu chować się po katach albo chodzić i kogokolwiek unikać .Chyba dobrze ,że jest podczas wesela zawsze pod ręką ....... ale to moje zdanie bo ja nie slyszalem ja byłem rozmawiałem i się bez problemu dogadałem :)
Pozdrawiam Dąbrówke :) Mam miłe wspomnienia ....