jegomosc napisał(a):~Paulina napisał(a): Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat wesela w Brunowie?
Sala jest świetna, miejsce urokliwe, obsługa profesjonalna, jedzonko mi smakowało - polecam. Nie wiem jak z cenami o terminami.
~Paulina napisał(a):jegomosc napisał(a):~Paulina napisał(a): Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat wesela w Brunowie?
Sala jest świetna, miejsce urokliwe, obsługa profesjonalna, jedzonko mi smakowało - polecam. Nie wiem jak z cenami o terminami.
A jeżeli chodzi o ilość jedzenia? Stoły były pełne, jedzenie donoszone na czas, ciepłe ?Czy nic nie brakowało?
Nie chcę aby goście wyszli z mojego wesela głodni. Jestem zakochana w tym miejscu, ale nie chce płacić tylko za wygląd.
~Ewa napisał(a): W Gardenie jest zdecydowanie najlepiej gdzie byłam w okolicy bez porównania .Sala Kryształowa przepiękna ,klimat super ,jedzenie pyszne naprawdę i bardzo dużo wbrew niektórym opiniom .Akurat moja kuzynka miała to wesele i jeszcze Ją muszę pochwalić za wybranie super orkiestry Polecam ten Hotel gorąco !!!