Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~renia niezalogowany
2 czerwca 2015r. o 22:14
Moi drodzy proszę o opinie dotyczące Galerii, a nie Gardena, chociaż dla tych co robią wesele w Gardenie to na pewno cenne informacje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ania niezalogowany
2 czerwca 2015r. o 22:20
W Galerii byłam na 4 weselach i na 3 było super! Jedzenie- przepyszne, świeże, ładnie podane. Panie chodziły i wymieniały talerze na czyste. jednm słowem luksus. Trafiło się jedno wesele, po którym byliśmy głodni. Ja myślę, że to była kwestia dogadania z właścicielką lokalu. Rodzice młodych na tym weselu kroili wszystkie koszty, jakie tylko mogli, no i było jak było. Ja osobiście polecam Galerię.
~bielankowapannamloda niezalogowany
17 czerwca 2015r. o 15:13
Witam,

Chciałabym zorganizować wesele w Bielance. Jakie są wasze opinie i odczucia na temat tej sali weselnej?
~bielankowygość niezalogowany
22 czerwca 2015r. o 20:36
Jeśli chodzi o sale w bielance polecam wszystkim, którzy chcą mieć świetną imprezę o a do z! Duża, klimatyzowana i bardzo nowoczesna! Super miejsce.
~On niezalogowany
22 czerwca 2015r. o 20:50
Ale jedzenie masakra.
~bielankowygość niezalogowany
22 czerwca 2015r. o 22:20
Nie wiem kiedy tam byłeś, ale ja jestem dość często. Nigdzie indziej nie spotykam się z taką ilością jedzenia, a do tego świetnie przyrządzonego... Może wspominasz czasy, gdy był tam catering- wtedy się zgodzę. Od kilku lat właściciele przejęli i kuchnie więc żałuj, że nie byłeś...
11774
#sylwia4012 nieaktywny
10 lipca 2015r. o 9:51
Jeśli mogę się wtrącić, zaproponowałabym przejrzeć jakiś dobry portal o tematyce ślubnej np http://www.fotografia-slubna.pl nie tylko fotografa można znaleźć, ale inne cenne porady, między innymi miejsca na urządzenie przyjęcia weselnego - oszczędności oszczędnościami, ale ślub zazwyczaj bierze się raz, może lepiej żeby wesele było z pompą ;)
13414
#xp5010 nieaktywny
10 lipca 2015r. o 10:03
Jezeli chodzi o Bielanke to moim zdaniem sal jest bardzo ladna
ale sa 2 problemy ,jedzenie do bani no i wciskaja swoj zespol ,ktory jest rodzina szefa ,a zespol mierny i do tego bardzo drogi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza