~aa napisał(a): Jaką polecacie salę na wesele ok. 70 osób? Niekoniecznie w samym Bolesławcu, ale powiedzmy w okolicy do 40 km. Podobają mi się bardziej klimaty eleganckiej sali, niż wiejskiej, coś w stylu stodoły w Ołoboku. Nic, co do tej pory przeglądnęłam w internecie mnie nie zaciekawiło. Proszę o namiary :)
~marchewka napisał(a): Witam,
Widziałam, że na forum jest mnóstwo wypowiedzi na temat sali w Bolesławcu i okolicach, ale mam jeszcze jedno nietypowe pytanie:)
planujemy zrobić wesele w stylu rustykalnym i potrzebuje,do tego odpowiedniego miejsca, coś w tym stylu http://rusticweddingchic.com/wp-content/uploads/2013/02/white-barn-wedding-decorations.jpg
Wiecie może czy znajdę takie miejsce w Bolesławcu i okolicach, tak do 30 km?
Pozdrawiam:)
jegomosc napisał(a):~aa napisał(a): Jaką polecacie salę na wesele ok. 70 osób? Niekoniecznie w samym Bolesławcu, ale powiedzmy w okolicy do 40 km. Podobają mi się bardziej klimaty eleganckiej sali, niż wiejskiej, coś w stylu stodoły w Ołoboku. Nic, co do tej pory przeglądnęłam w internecie mnie nie zaciekawiło. Proszę o namiary :)
Jak ci się podoba stodoła to bierz stodołę:)
~ napisał(a): Obejrzyj sobie Gród Średniowieczny w Brzeźniku- podobny styl, rozległy teren wokół, dużo miejsca do parkowania, mi się tam bardzo podoba.
besosdefuego napisał(a): Pałac Brunów ma swój urok, a jakie inne miejsca polecacie??