~ napisał(a):~Ruda napisał(a): W listopadzie biorę ślub. Wielkiego problemu z wyborem sali i organizatorów nie miałam. Wybraliśmy "Galerię", byłam na kilku weselach organizowanych przez właścicieli "Oleńki" i byłam bardzo mile zaskoczona: właściciele są bardzo mili i bezkonfliktowi, wystrój naprawdę piękny no i przepyszne jedzenie, niczego na stołach nie brakuje, a obsługa jest bardzo miła. POLECAM w 100%. Nie polecam restauracji "EUROPA" sama sala jest ok, jeśli chodzi o panią właściciel i obsługę w lokalu to tragedia- są opryskliwi i niemili- niemożna sie doprosić nawet o czysty widelec, w poprawiny podawane są niedojedzone sałatki z poprzedniego dnia które zdążyły podejść już wodą- tak naprawdę nie ma co jeść, kuchaż który kroi świniaka powie ci żebyś spieprzał i poczekał aż żarcie będzie na stole, a ciasta przywiezione ze sobą giną w niewytłumaczalny sposób - PORAŻKA NA CAŁEJ LINII
To okropne co piszesz - dobrze, że zrezygnowaliśmy z Europy na rzecz Galerii właśnie. Rzeczywiście Pani Tosia jest miłą osobą a kucharki wesołe i podobno catering najlepszy w Bolcu mają. Pozdrawiam całą załogę Oleńki. :)
~ napisał(a):~ napisał(a):~Ruda napisał(a): W listopadzie biorę ślub. Wielkiego problemu z wyborem sali i organizatorów nie miałam. Wybraliśmy "Galerię", byłam na kilku weselach organizowanych przez właścicieli "Oleńki" i byłam bardzo mile zaskoczona: właściciele są bardzo mili i bezkonfliktowi, wystrój naprawdę piękny no i przepyszne jedzenie, niczego na stołach nie brakuje, a obsługa jest bardzo miła. POLECAM w 100%. Nie polecam restauracji "EUROPA" sama sala jest ok, jeśli chodzi o panią właściciel i obsługę w lokalu to tragedia- są opryskliwi i niemili- niemożna sie doprosić nawet o czysty widelec, w poprawiny podawane są niedojedzone sałatki z poprzedniego dnia które zdążyły podejść już wodą- tak naprawdę nie ma co jeść, kuchaż który kroi świniaka powie ci żebyś spieprzał i poczekał aż żarcie będzie na stole, a ciasta przywiezione ze sobą giną w niewytłumaczalny sposób - PORAŻKA NA CAŁEJ LINII
To co napisala kolezanka o "EUROPIE" to prawda. Moja znajoma pracowala tam jako kelnerka i opowiadala jak sama z innymi brala ile wlezie, ciasta i owoce, bukiety, tak ze na drugi dzien brakowalo.Wlasciciele zatrudniaja kelnerki na czarno placac im marne grosze, wiec te poprostu kradna!!!