Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~ niezalogowany
18 stycznia 2009r. o 21:11
~ napisał(a):
~Ruda napisał(a): W listopadzie biorę ślub. Wielkiego problemu z wyborem sali i organizatorów nie miałam. Wybraliśmy "Galerię", byłam na kilku weselach organizowanych przez właścicieli "Oleńki" i byłam bardzo mile zaskoczona: właściciele są bardzo mili i bezkonfliktowi, wystrój naprawdę piękny no i przepyszne jedzenie, niczego na stołach nie brakuje, a obsługa jest bardzo miła. POLECAM w 100%. Nie polecam restauracji "EUROPA" sama sala jest ok, jeśli chodzi o panią właściciel i obsługę w lokalu to tragedia- są opryskliwi i niemili- niemożna sie doprosić nawet o czysty widelec, w poprawiny podawane są niedojedzone sałatki z poprzedniego dnia które zdążyły podejść już wodą- tak naprawdę nie ma co jeść, kuchaż który kroi świniaka powie ci żebyś spieprzał i poczekał aż żarcie będzie na stole, a ciasta przywiezione ze sobą giną w niewytłumaczalny sposób - PORAŻKA NA CAŁEJ LINII

To okropne co piszesz - dobrze, że zrezygnowaliśmy z Europy na rzecz Galerii właśnie. Rzeczywiście Pani Tosia jest miłą osobą a kucharki wesołe i podobno catering najlepszy w Bolcu mają. Pozdrawiam całą załogę Oleńki. :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Juras niezalogowany
19 stycznia 2009r. o 9:22

To okropne co piszesz - dobrze, że zrezygnowaliśmy z Europy na rzecz Galerii właśnie. Rzeczywiście Pani Tosia jest miłą osobą a kucharki wesołe i podobno catering najlepszy w Bolcu mają. Pozdrawiam całą załogę Oleńki. :)
My też zdecydowaliśmy się na "Galerię". W "Europie" wkurzyło nas ich dziadostwo - biorąc aż 180 zł za wesele nie dają owoców ani napojów na poprawiny. !! !!
~ania niezalogowany
19 stycznia 2009r. o 11:19
ja w gardenie płaciłam 160zł w tym 1 l. napoji na parę.
~adam niezalogowany
19 stycznia 2009r. o 12:49
Ja w Piramidzie płaciłem 120 zł za osobę.

98 osób x 120 = 11760 trochę kosztowało, ale warto.
Pełen profesjonalizm!!! Obsługa bardzo miła.
Jedzenia bardzo dużo i pyszne.
Za dekoracje sali nie płaciłem.

Mają muzyka KLIWERA - jest fantastyczny - koszt 800 zł

~;) niezalogowany
19 stycznia 2009r. o 14:56
Adam jeżeli mogę zapytać to wesele organizowaliście w 2008???
~ niezalogowany
19 stycznia 2009r. o 15:08
W Piramidzie??
To lepiej odrazu podpiszcie umowę. My robilismy wesele w 2006r i wyszło nas prawie 200zł od osoby, bo Pani stwierdziła, ż to co ustalone i owszem, ale duzo jedzenia poza tym musiała wydac z kuchni!! Ciekawe...ja nie stałam przy kuchni i nie liczyłam porcji, ale szefowa bardzo brzydko się zachowała. Doszły do tego niesnacki co do alkohoulu, czy nasz, czy isch... itd... głowa mała!!
Z własnego doświadczenia - nie polecam!!!!!!!
~ niezalogowany
23 marca 2009r. o 23:04
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Ruda napisał(a): W listopadzie biorę ślub. Wielkiego problemu z wyborem sali i organizatorów nie miałam. Wybraliśmy "Galerię", byłam na kilku weselach organizowanych przez właścicieli "Oleńki" i byłam bardzo mile zaskoczona: właściciele są bardzo mili i bezkonfliktowi, wystrój naprawdę piękny no i przepyszne jedzenie, niczego na stołach nie brakuje, a obsługa jest bardzo miła. POLECAM w 100%. Nie polecam restauracji "EUROPA" sama sala jest ok, jeśli chodzi o panią właściciel i obsługę w lokalu to tragedia- są opryskliwi i niemili- niemożna sie doprosić nawet o czysty widelec, w poprawiny podawane są niedojedzone sałatki z poprzedniego dnia które zdążyły podejść już wodą- tak naprawdę nie ma co jeść, kuchaż który kroi świniaka powie ci żebyś spieprzał i poczekał aż żarcie będzie na stole, a ciasta przywiezione ze sobą giną w niewytłumaczalny sposób - PORAŻKA NA CAŁEJ LINII

To co napisala kolezanka o "EUROPIE" to prawda. Moja znajoma pracowala tam jako kelnerka i opowiadala jak sama z innymi brala ile wlezie, ciasta i owoce, bukiety, tak ze na drugi dzien brakowalo.Wlasciciele zatrudniaja kelnerki na czarno placac im marne grosze, wiec te poprostu kradna!!!
657
#agak nieaktywny
23 marca 2009r. o 23:34
łał.. jak tak czytam, ile kosztuje organizacja wesela (samo jedzenie, a co dopiero zespół, etc) to chyba nigdy w życiu własnego mieć nie będę :D:D :)

a osobiście mogę powiedzieć, że byłam pare razy w oleńce i mogę polecić, chociaż ostatnim razem jakaś malutka mi się wydała :)
w galerii dużo miejsca na tany tany :)

www.agakryspin.com
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.