Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

2895
#Mirabelka10 nieaktywny
14 stycznia 2009r. o 7:18
ADZIA napisał(a): na wesele polecam Pałac w Brunowie moze drogo ale warto :)

Właśnie tam mamy zamiar zrobić wesele syna. Drogo okropnie - 230zł/osobę!!!! Wg mnie przeginają ale ....

Dopisane 14.01.2009r. o godz. 07:17:

~ napisał(a):
~maxiu weselnik napisał(a): Witam mam pytanko?? :) Chce zrobić wesele na 250 osób (jest to sporo i sala też powinna być spora), piszecie tutaj na shanghaj czy prnjavor albo oleńka. OK ale chodzi mi o liczbę miejsc ile wchodzi osób na tą salę. No i jeśli jeszcze cene ORIENTACYJNIE byście napisali to fajnie by było. Może być również sala do wynajęcia bez obsługi.Bo kucharki to nie problem. Bardzo proszę piszcie jak najwięcej info.!! Błagam bo nie wiem co mam wybrać.

witam, serdecznie polecam Pałac w Brunowie, Można tam zrobic weselę nawet na 300 osób( cena fakt nie jest tanio, 180 zł od Osoby) a jeżeli okaże się komuś za drogo to polecam salę w TomaszowieBolesławieckim ( świetna i przestronna sala), robiłem tam już kilka wesel, poniewarz prowadzę usługi gastronomiczne po wiejskich salach i pracuję jako kucharz w Pałacu w Brunowie, jeżeli ktoś potrzebuje Obsługę wesela lub innych imprez,serdecznie zapraszam do mnie
[email protected] ;)

180 zł to w tym roku i bez poprawin w 20010 z poprawinami już 230 zł!!!! Ale skoro jesteś tam kucharzem to nie dziwi mnie, że polecasz swój lokal. Do wesela mam jeszcze rok czasu i zbieram kasę właśnie na Twój Brunów. Żadna inna sala w okolicy nie umywa się do Brunowa - żeby tylko tak nie szaleli z cenami....

Dopisane 14.01.2009r. o godz. 07:18:

Mirabelka10 napisał(a):
ADZIA napisał(a): na wesele polecam Pałac w Brunowie moze drogo ale warto :)

Właśnie tam mamy zamiar zrobić wesele syna. Drogo okropnie - 230zł/osobę!!!! Wg mnie przeginają ale .... Dopisane 14.01.2009r. o godz. 07:17:
~ napisał(a):
~maxiu weselnik napisał(a): Witam mam pytanko?? :) Chce zrobić wesele na 250 osób (jest to sporo i sala też powinna być spora), piszecie tutaj na shanghaj czy prnjavor albo oleńka. OK ale chodzi mi o liczbę miejsc ile wchodzi osób na tą salę. No i jeśli jeszcze cene ORIENTACYJNIE byście napisali to fajnie by było. Może być również sala do wynajęcia bez obsługi.Bo kucharki to nie problem. Bardzo proszę piszcie jak najwięcej info.!! Błagam bo nie wiem co mam wybrać.

witam, serdecznie polecam Pałac w Brunowie, Można tam zrobic weselę nawet na 300 osób( cena fakt nie jest tanio, 180 zł od Osoby) a jeżeli okaże się komuś za drogo to polecam salę w TomaszowieBolesławieckim ( świetna i przestronna sala), robiłem tam już kilka wesel, poniewarz prowadzę usługi gastronomiczne po wiejskich salach i pracuję jako kucharz w Pałacu w Brunowie, jeżeli ktoś potrzebuje Obsługę wesela lub innych imprez,serdecznie zapraszam do mnie
[email protected] ;)

180 zł to w tym roku i bez poprawin w 2010 z poprawinami już 230 zł!!!! Ale skoro jesteś tam kucharzem to nie dziwi mnie, że polecasz swój lokal. Do wesela mam jeszcze rok czasu i zbieram kasę właśnie na Twój Brunów. Żadna inna sala w okolicy nie umywa się do Brunowa - żeby tylko tak nie szaleli z cenami....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~speranza niezalogowany
14 stycznia 2009r. o 10:34
Nasze wesele odbyło sie na Falklandach.Bylo to prawie 4 lata temu.Caly obiekt po remoncie.130 pln od osoby i jesli sie chce to mozna bylo cały obiekt wynajac od piatku do piniedzialku kosztowalo nas to 4000 pln za wszystkie domki,ile sie chce namiotow.Bylo pieknie.Firma Agata przystroiła nam sale,kościól... Piekne wspomnienia.Było warto.Sala miesci ok 200 osob.Slyszalam ze juz to jest zamkniete... jakies przekrety,ale bylo super.Pozdrawiam
~Ruda niezalogowany
14 stycznia 2009r. o 14:12
W listopadzie biorę ślub. Wielkiego problemu z wyborem sali i organizatorów nie miałam. Wybraliśmy "Galerię", byłam na kilku weselach organizowanych przez właścicieli "Oleńki" i byłam bardzo mile zaskoczona: właściciele są bardzo mili i bezkonfliktowi, wystrój naprawdę piękny no i przepyszne jedzenie, niczego na stołach nie brakuje, a obsługa jest bardzo miła. POLECAM w 100%. Nie polecam restauracji "EUROPA" sama sala jest ok, jeśli chodzi o panią właściciel i obsługę w lokalu to tragedia- są opryskliwi i niemili- niemożna sie doprosić nawet o czysty widelec, w poprawiny podawane są niedojedzone sałatki z poprzedniego dnia które zdążyły podejść już wodą- tak naprawdę nie ma co jeść, kuchaż który kroi świniaka powie ci żebyś spieprzał i poczekał aż żarcie będzie na stole, a ciasta przywiezione ze sobą giną w niewytłumaczalny sposób - PORAŻKA NA CAŁEJ LINII
~~8888 niezalogowany
14 stycznia 2009r. o 15:14
Witam polecam gorąco restaurację "OLIMPIA" w Bolesławcu na basenach odkrytych.Jedzenie bardzo dobre,obsługa fantastyczna, a co najważniejsze nie jest drogo,bo koszt na 1 osobę to ok 150,00zł
2897
#Yannick16 nieaktywny
14 stycznia 2009r. o 19:57
xzzx
~Podróznik2009 niezalogowany
14 stycznia 2009r. o 22:53
Wesele w Pałacu Brunów, jak najbardziej jest to bardzo cudowne i urokliwe miejsce , owszem miesci nawet 300 osób.
Lecz, własnie jest jedno małe ale no może nie tylko jedno tzn. jadłospis.
Wiem to z doswiadczenia że w zaden sposób nie mozna zmusić Pani włascicielki do jakichkolwiek zmian w swoim planie zywienia gości na weselu.Czy nam się on podoba czy nie. A jedzenie duzych ilosci ryb w róznej postaci to chyba zaden rarytas. Co do obsługi to tez mam spore zastrzeżenia, napewno widać brak jakiegokolwiek profezjonalizmu. Pałac powinien mieć swoją naprawde zorganizowaną obsługe za to płacimy i to wcale nie mało.
Pozdrawiam i zyczę miłej zabawy powiazanej ze zbieraniem wasnych doswiadczeni. Oby były inne niz moje.
2895
#Mirabelka10 nieaktywny
15 stycznia 2009r. o 7:45
~Podróznik2009 napisał(a): Wesele w Pałacu Brunów, jak najbardziej jest to bardzo cudowne i urokliwe miejsce , owszem miesci nawet 300 osób.
Lecz, własnie jest jedno małe ale no może nie tylko jedno tzn. jadłospis.
Wiem to z doswiadczenia że w zaden sposób nie mozna zmusić Pani włascicielki do jakichkolwiek zmian w swoim planie zywienia gości na weselu.Czy nam się on podoba czy nie. A jedzenie duzych ilosci ryb w róznej postaci to chyba zaden rarytas. Co do obsługi to tez mam spore zastrzeżenia, napewno widać brak jakiegokolwiek profezjonalizmu. Pałac powinien mieć swoją naprawde zorganizowaną obsługe za to płacimy i to wcale nie mało.
Pozdrawiam i zyczę miłej zabawy powiazanej ze zbieraniem wasnych doswiadczeni. Oby były inne niz moje.

To bardzo dla mnie cenne uwagi. Zanim podpiszę z nimi umowę - zastanowię się jeszcze... Słyszałam, ze kelnerują tam studenci - dorabiają sobie i to jest możliwe co piszesz o braku ich profesjonalizmu...Rybne menu też niezbyt mi pasuje - wolałabym "swojskie" jedzenie (pieczone mięska itp a rybki i owszem ale w rozsądnych ilościach). Dziękuję i pozdrawiam
~ niezalogowany
18 stycznia 2009r. o 16:39
~Ruda napisał(a): W listopadzie biorę ślub. Wielkiego problemu z wyborem sali i organizatorów nie miałam. Wybraliśmy "Galerię", byłam na kilku weselach organizowanych przez właścicieli "Oleńki" i byłam bardzo mile zaskoczona: właściciele są bardzo mili i bezkonfliktowi, wystrój naprawdę piękny no i przepyszne jedzenie, niczego na stołach nie brakuje, a obsługa jest bardzo miła. POLECAM w 100%. Nie polecam restauracji "EUROPA" sama sala jest ok, jeśli chodzi o panią właściciel i obsługę w lokalu to tragedia- są opryskliwi i niemili- niemożna sie doprosić nawet o czysty widelec, w poprawiny podawane są niedojedzone sałatki z poprzedniego dnia które zdążyły podejść już wodą- tak naprawdę nie ma co jeść, kuchaż który kroi świniaka powie ci żebyś spieprzał i poczekał aż żarcie będzie na stole, a ciasta przywiezione ze sobą giną w niewytłumaczalny sposób - PORAŻKA NA CAŁEJ LINII

To okropne co piszesz - dobrze, że zrezygnowaliśmy z Europy na rzecz Galerii właśnie. Rzeczywiście Pani Tosia jest miłą osobą a kucharki wesołe i podobno catering najlepszy w Bolcu mają. Pozdrawiam całą załogę Oleńki. :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.