Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~helena86 niezalogowany
12 grudnia 2008r. o 12:58
ja wesele robiłam w gardenie 160zł od osoby razem z poprawinami.polecam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 grudnia 2008r. o 19:38
chyba zartujesz
~KasiaKasia niezalogowany
13 grudnia 2008r. o 1:14
mluc83 napisał(a): a ja mam takie pytanko gdzie można tanio kupić wódkę na wesele luksusową, absolwent, sobieski potrzebuje jakieś 200 sztuk 0.5l?

Ja mam kontakt do jednej osoby ktora sprzedaje wodke (na dzien dzisiejszy za 0.5l sobieskiego 17.5 zl) jak jestes zainteresowany/a to moj nr gg 1695917
~ niezalogowany
13 grudnia 2008r. o 14:55
~KasiaKasia napisał(a):
mluc83 napisał(a): a ja mam takie pytanko gdzie można tanio kupić wódkę na wesele luksusową, absolwent, sobieski potrzebuje jakieś 200 sztuk 0.5l?

Ja mam kontakt do jednej osoby ktora sprzedaje wodke (na dzien dzisiejszy za 0.5l sobieskiego 17.5 zl) jak jestes zainteresowany/a to moj nr gg 1695917

To w biedronce jest tanszy sobieski 16zł z groszami dzisiaj kupawalam :-)
~bea niezalogowany
13 grudnia 2008r. o 16:06
oczywiscie Podkowa , super jedzenie, wystroj, wszystko zorganizowane na ostatni guzik :) polecam
~ niezalogowany
13 grudnia 2008r. o 16:53
a jaka cena w podkowie?
~slawo niezalogowany
13 grudnia 2008r. o 19:26
co do sali w tomisławie to się troche pozmieniało tzn, teraz jest z kateringiem za 130zł za dwa dni wraz z przybraniem sali, jedzenie standardowe.
~Mąka niezalogowany
13 grudnia 2008r. o 21:03
Oczywiście w Podkowie;D tam najlepiej;P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza