Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

2889
#kazimierz nieaktywny
28 maja 2009r. o 21:51
Na Grodżcu!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~panna młoda niezalogowany
29 maja 2009r. o 7:19
Wiesz mi to już obojętnie ja sie ciesze ze już nie mam nic z nimi wspólnego,na początku tez mi sie wszystko podobało i byłam zadowolona wręcz za uroczona ale jak ze 145 zł podniosła mi w ciągu miesiąca na 165zł to przy 170 osobach to troche sporo,jakos gdzie inndziej są wsta nie określic cene nawet na rok do przodu taka branża chcą zarobic musze ryzykowac ale nie kosztem mlodych,mam nadzieje ze już zmądrzali i juz lepiej traktuja ludzi bo inaczej dalej nie pociągną...
2889
#kazimierz nieaktywny
29 maja 2009r. o 7:59
Oleńka jest solidna w Galerii.
~kasia niezalogowany
29 maja 2009r. o 8:23
Ja robię w czerwcu wesele w piramidzie, powiem wam jak było.
~ja niezalogowany
10 czerwca 2009r. o 19:47
wszedzie tylko nie w europie
3286
#fabienne nieaktywny
11 czerwca 2009r. o 12:26
ja niedługo biorę slub ale tylko cywilny.podpowiedzcie gdzie można zrobic małe przyjecie weselne tak do 30 osób????

nigdy nie odkładaj na jutro przyjemności,którą możesz mieć dzisiaj.....
~ niezalogowany
11 czerwca 2009r. o 17:41
Najlepiej w garażu
~kora niezalogowany
11 czerwca 2009r. o 18:37
fabienne napisał(a): ja niedługo biorę slub ale tylko cywilny.podpowiedzcie gdzie można zrobic małe przyjecie weselne tak do 30 osób????

polecam rekami i nogami PIRAMIDE :) Rewelacyjne menu (różności i pyszności na stole..) klimacik i profesjonalna obsługa. :D Z pewnością będziecie zadowoleni. My ciągle jesteśmy...raz dla porównania zrobiliśmy imprezke gdzie indziej i niestety rozczarowaliśmy się bardzo...dlatego TYLKO Piramide polecam!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza