Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

2766
#nowy18 nieaktywny
7 maja 2009r. o 17:19
Ja wlasnie chcem zorganizowac wesele takie wiejskie(siwtlica nie w restauracji). Zastanawiam sie czy te kucharki z Różyńca beda ok? Gastronomia na + a jak z obslugą gości(kelnerzy,kelnerki) Jeśli ktoś cos wie niech pisze :) A Ty Bernard gdzie mialas przyjemnosc byc z kucharkami z Różyńca na weselu?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 maja 2009r. o 1:22
nowy18 napisał(a): Ktoś coś słyszal o kucharkach z różyńca k. Gromadki? Poprosze o jakies informacje.
ta sa swietne kucharki tez je mialam na weselu ,ale to bylo 10 lat temu niewiem jak teraz jest,ale bylam bardzo ale to bardzo zadowolona
~Imprezowiczka niezalogowany
27 maja 2009r. o 11:33
Bylam ostatnio w bielance było naprawdę przepięknie hotel piękny obsługa pełna profeska no i jedzenie pychotka a wcale nie tak drogo super było gorąco polecam
:)
~ niezalogowany
27 maja 2009r. o 20:11
a jak wydaje się wam dąbrówka? http://www.dabrowka.boleslawiec.org/
robię tam latem wesele
~panna mloda niezalogowany
28 maja 2009r. o 9:29
Ja osobiście nie polecam wręcz odradzem ja miałam tam robic wesele i zrezygnowałam nie dość ze nie są wstanie określic ceny to jeszcze ją podwyższają nie chceieli spisac umowy i wszystko musi byc po ich myśli my nie mieliśmy nic do gadania,bardzo sie wywyższają i to co ty chceż nie ma znaczenia..
942
#malagosia nieaktywny
28 maja 2009r. o 11:34
my jakoś nie narzekaliśmy na rozmowę z właścicielką, była miła i o wszystkim nam opowiedziała. a co do ceny-to skąd ktoś ma wiedzieć jaka będzie obowiązywała np. za rok czy półtora?? wszystko drożeje, więc ceny za osobę też się zmieniają. nie widzę w tym nic złego, że nie podaje cen od razu.
swoją drogą - ilość wesel w Dąbrówce mówi sama za siebie, nikt by tam nie robił gdyby było tak źle jak piszecie, a terminy pozajmowane... mam nadzieję, że nasze wesele tam będzie udane ;)
~zespół niezalogowany
28 maja 2009r. o 18:23
Bernard napisał(a):
nowy18 napisał(a): a jak cenowo? "drogie" są? :)

nie wiem ale na pewno świetne, bo z Różyńca

a tak na serio byłem ostatnio na weselu które obsługiwały i przed laty na dwóch weselach w ich wykonaniu gastronomicznym i zawsze full wypas i bez zarzutów.

W pełni się zgadzam. Ma Pan racje Panie Bernardzie, że Panie kucharki świetnie przygotowują jadło. Jako zespół muzyczny mieliśmy okazję współpracować z kucharkami z Różyńca. Są naprawdę świetne w tym co robią. Nie można powiedzieć nic złego na temat ich pracy. Jako zespół w pełni polecamy tę ekipę.
29
Bernard
28 maja 2009r. o 18:49
nowy18 napisał(a): Ja wlasnie chcem zorganizowac wesele takie wiejskie(siwtlica nie w restauracji). Zastanawiam sie czy te kucharki z Różyńca beda ok? Gastronomia na + a jak z obslugą gości(kelnerzy,kelnerki) Jeśli ktoś cos wie niech pisze :) A Ty Bernard gdzie mialas przyjemnosc byc z kucharkami z Różyńca na weselu?

Naście lat temu w Różyńcu i Tomaszowie oraz ostatnio w Tomaszowie

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza