Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

4122
#karmelka29 nieaktywny
1 kwietnia 2010r. o 7:10
:) jesienią ubiegłego roku bawiłam się na weselu w Nowych Jaroszowicach...sala nowo wybudowana,przestrzenna,położona w malowniczym miejscu.Kuchnia w pełni wyposażona..nic tylko zamawiać kucharki..i do boju....pozdrawiam.. :) ;) ..........

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mała niezalogowany
1 kwietnia 2010r. o 14:03
Witam! Powiem tak....byłam na dwóch weselach w galerii na ul. Wojska Polskiego, na trzech w Rakowicach Wielkich koło Lwówka w Lagunie i na jednym w Shanghaju. Najgorzej wypadł ten ostatni lokal. Tylko ze względu na jedzenie...sala piękna, ogród też ale co do jedzonka to się troszkę zdziwiłam. W galerii też jest ładnie i tam nie brakuje niczego. No i Laguna wypadła tak dobrze jak galeria. Jedzenia pod dostatkiem, dostajecie torta, napoje, owoce wszelkie zawieszki na wódkę, podstawowe ozdoby na stół gratis od właścicieli. Także myślę, że nie jest zle. :) Tylko tam też trzeba rezerwować minimum rok wcześniej. Jeszcze zależy na jaki miesiąc. Mam nadzieję, że troszkę pomogłam? :) Pozdrawiam!
~? niezalogowany
1 kwietnia 2010r. o 14:52
A co sądzicie o restauracji Dąbrówka, bo słyszałam różne opinie.
~Panna młoda niezalogowany
8 kwietnia 2010r. o 11:24
Hej "Mała",

mogła byś napisać coś więcej na temat jedzenia w Hotelu Garden (Shanghaj)? Mam tam niebawem wesele i chciałabym wiedzieć na co zwrócić uwagę, bądź czego dopilnować.
Dzięki serdeczne za wszystkie wskazówki.

A czy ma ktoś jeszcze z szanownych internautów jakieś doświadczenia związane z tym lokalem (Hotel Garden)?
Zna ktoś może osoby które tam robiły wesele? Chętnie bym się z nimi skontaktowała.
Będę wdzięczna za wszystkie wskazówki.
Pozdrawiam serdecznie
PM
~ niezalogowany
8 kwietnia 2010r. o 11:34
Polecam Piramide. Smacznie, milo, tanio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poszukaj na forum byl juz ten temat :D
~Gosia niezalogowany
24 czerwca 2010r. o 15:00
~Panna młoda napisał(a): Hej "Mała",

mogła byś napisać coś więcej na temat jedzenia w Hotelu Garden (Shanghaj)? Mam tam niebawem wesele i chciałabym wiedzieć na co zwrócić uwagę, bądź czego dopilnować.
Dzięki serdeczne za wszystkie wskazówki.

A czy ma ktoś jeszcze z szanownych internautów jakieś doświadczenia związane z tym lokalem (Hotel Garden)?
Zna ktoś może osoby które tam robiły wesele? Chętnie bym się z nimi skontaktowała.
Będę wdzięczna za wszystkie wskazówki.
Pozdrawiam serdecznie
PM
Będziesz mile zaskoczona bawiłam sie tam 2 miesiące temu jedzenie było bardzo smaczne i pod dostatkiem ogólnie super klimat dawno nie byłam na takim pięknym weselu :)
~aida niezalogowany
24 czerwca 2010r. o 15:19
Laguna Rakowice :* wspaniała organizacja ,jedzonko super.Byłam kilka razy WARTO POLECAM warto
1906
#MJ nieaktywny
24 czerwca 2010r. o 16:30
Nie będe przerabiać całego tematu,moze już ktoś cos pisał na ten temat, ale ostrzegam przed Elite!!
Podczas długo wiczekiwanego już obiadu, podchodzi pani kelnerka i zaczyna zabierać jedzenie ze stołów (mimo,że właśnie je przyniosła i dopiero zaczeła się uczta), po czym 2 godz przy pustym stole i znowu przekąski, po kilkudziesieciu minutach znowu przychodzi pani kelnerka i zabiera talerze z jedzeniem!!!!! (szok).
Jak tu nie marudzić, jak tu nie krytykować kiedy człowiek idzie na imprezę i siedzi głody??
Czy tak się teraz obsługuje klientów??
Ludzie mówią,ze nie trzeba być super inteligentnym, zeby roznosić schabowe po knajpach-a jednak minimum wiedzy, odrobinę wyczucia i szczyptę inteligencji, oprócz wielkich różowych tipsów i blond loków do pasa!!!

Ludzie zanim zaczniecie pracować i psuć reputację pracodawcom zróbcie sobie jakieś minimalne kursy, albo w szkole gastronomicznej pożyczcie książki, jest świetna pozycja pod zadziwiającym tytułem "Obsługa konsumenta"

Jak ja będę na zaszczytnym miejscu panny młodej zrobie wielkiego grilla przed domem, przynajmniej goście będą zadowoleni, najedzeni i nie skrępowani ciężką atmosferą panującą w lokalach!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza