Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~sola niezalogowany
9 marca 2010r. o 17:29
Pietrek, chyba się zapętliłeś.....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3892
#pietrek1 nieaktywny
9 marca 2010r. o 17:30
~yyytam napisał(a): No, to odnawiamy stosunki z rodzina czy bijemy kasiawę ... :) I to ja jestem materialistą ??????

jak to mówią "przyjemne z pożytecznym" ;) . A na poważnie, przecież nikt gości nie zmusza dawać prezenty. Widziałes kiedys wesele, zeby Państwo Młodzi napisali np na zaproszeniach, ze prezentów nie przyjmują?? Na urodziny do Ciebie goście też przychodzą z pustymi rękami??
~yyytam niezalogowany
9 marca 2010r. o 17:34
Nie będę nikogo do niczego przekonywał, mamy wolny kraj, wyraziłem jedynie moje zdanie - ja zrobiłbym i może zrobię właśnie tak :) Pojechałbym z ukochaną osobą na koniec świata, w podróż życia - kto wie jak to nasze życie potoczy się potem... a takeij przygody już nikt nam nie odbierze. I tyle - na Antyle :)
3892
#pietrek1 nieaktywny
9 marca 2010r. o 17:37
~yyytam napisał(a): Nie będę nikogo do niczego przekonywał, mamy wolny kraj, wyraziłem jedynie moje zdanie - ja zrobiłbym i może zrobię właśnie tak :) Pojechałbym z ukochaną osobą na koniec świata, w podróż życia - kto wie jak to nasze życie potoczy się potem... a takeij przygody już nikt nam nie odbierze. I tyle - na Antyle :)

I masz do tego świete prawo. Amen.

Ja z moją zoną tez nie robiliśmy zadnego wesela. Ale z bardziej prozaicznego powodu. Nie bralismy ślubu kościelnego (z różnych wzgledów), a po drugie męczą nas imprezy, gdzie musimy "grać pierwsze skrzypce"
pzdr
~ niezalogowany
12 marca 2010r. o 10:24
~ napisał(a): a nie wiecie moze czy jak sie wynajmuje remize w nowogrodzcu to sa tam odrazu talerze sztucce itd?
nie wie nikt?:(
~BEA niezalogowany
12 marca 2010r. o 12:34
PODKOWA - POLECAM PROFESJONALNA OBSŁUGA ORAZ CO NAJWAZNIEJSZE ORGANIZACJA :)
~Maciej niezalogowany
12 marca 2010r. o 16:09
Zapraszamy do nowej Restaracji Pub "ODYSEJA" (dawna olenka) w Brzezniku
Otwarcie juz nie bawem!!!!
Ale w sprawie imprez okolicznosciowych wesel styp komuni itp.
Prosze sie kontaktowac pod numerem telefonu 518 830 648.
~bzik niezalogowany
1 kwietnia 2010r. o 2:20
Najlepiej na rotundzie w parzycach
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.