~BASIA. ASIA, ANIA napisał(a): A ty bufonie co ci się nie podoba że chwalą swoje restauracje a może to ludzie którzy robili wesela i są zadowoleni tobie widać żeby nikt nie dogodził i bardzo dobrze że się nie żenisz bo z taką marudą kto by wytrzymał
:p :p :p :p :p :p
Zmoderowano 12.11.2010 godz.21:02 - powód: caps lock (sentinel)
rusalka napisał(a): Mysle,ze to żadna reklama... pani Tosia trzyma poziom od lat i to we wszystkich swoich lokalach ..mialam tą przyjemnosc byc i na chrzcinach i weselach i Sylwestrze i w Galerii i w Olence i na sali w dziesiatce,nie wiem,jaka to teraz szkola ... jedzenie jest bardzo smaczne,jest go nie do przejedzenia,obsługa super... na małe wesele polecam Kruszynke,bylismy tam latem ..super sie wybawilismy,sala przyjemna,panie kelnerki przeurocze sprytne i usmiechnięte... komunię pierwszą syna robilam w Olimpii ... byłam baaardzo zadowolona i z obslugi i jedzenia ... ciekawie podane ,smaczne ,panie kelnerki sympatyczne,chetnie służyly pomocą,czy to pokroic tort,czy tez zrobic maluchom cos do jedzenia czego nie było w zamówieniu ... do tego dużo miejsca na zewnatrz,wiec dzieci miały gdzie pobiegac ... to moja opinia,nie reklama ... polecam ... baska,kryska i maryska ;/ :]