Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~a co myślicie o PODKOWIE niezalogowany
13 listopada 2010r. o 13:31
Bolecnauci powiedzcie co myślicie o robieniu wesela w Podkowie??
pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 listopada 2010r. o 14:56
a co myslicie o podkowie?
~ niezalogowany
13 listopada 2010r. o 14:58
ja proponuje prinjavor hehehe
~Asia niezalogowany
13 listopada 2010r. o 15:17
To ja ponownie Asia.Nie robie zadnej reklamy Galeri,pisze tylko prawde!.Mialam tam wesele 30.10.2010 roku.Wiec wszysttko do sprawdzenia???Jak ktos mysli,ze to od wlascicielki reklama.Naprawde warta polecenia GALERIA w 100%.
~Agniecha niezalogowany
13 listopada 2010r. o 16:46
~Asia napisał(a): To ja ponownie Asia.Nie robie zadnej reklamy Galeri,pisze tylko prawde!.Mialam tam wesele 30.10.2010 roku.Wiec wszysttko do sprawdzenia???Jak ktos mysli,ze to od wlascicielki reklama.Naprawde warta polecenia GALERIA w 100%.
Asia jak robiłaś wesele to napisz ile galeria bierze od osoby, bo w piramidzie 120 zl
~ niezalogowany
13 listopada 2010r. o 17:08
w piramidzie 120zl bez poprawin, z poprawinami 180zl
~ niezalogowany
13 listopada 2010r. o 18:53
~ napisał(a): w piramidzie 120zl bez poprawin, z poprawinami 180zl
wszystko fajnie szkoda tylko że sala osobno z tańcami
4382
#rusalka nieaktywny
13 listopada 2010r. o 19:40
~ja napisał(a): Dziękujemy za reklamy :)
Ponownie wzywam właścicieli restauracji do płatnej reklamy na banerach!

tak przyznaje ... mam siec restauracji do których nalezy Galeria ... nie instniejaca juz Olenka...restauracja Kruszyna i Olimpia ...mam jeszcze Piramidę i Jokera,ale tam za ciasno na wesela ,wiec go nie reklamuje .. Aniołek też jest mój i jeszcze Willi's do mnie nalezy :|

~ja .... gratuluje Ci inteligencji ... :|

Zmoderowano 13.11.2010 godz.21:48 - powód: cytowanie (sentinel)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza