Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~:) niezalogowany
7 stycznia 2011r. o 11:28
Robił ktoś może wesele w Bolesławicach w Sali pod Dębami?? Jak tak to prosze o opinie:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4382
#rusalka nieaktywny
7 stycznia 2011r. o 11:34
~ napisał(a): Słyszałem ze Stachu ma dużą stodołe w łokmianach no i ze swoją maryśka dobrze gotuje :D

nie w łokmianach jeno w Łocicach .. albo w stodole szwagra w mierewinie ;)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
4010
#WIESia nieaktywny
7 stycznia 2011r. o 17:29
~:) napisał(a): Robił ktoś może wesele w Bolesławicach w Sali pod Dębami?? Jak tak to prosze o opinie:)

A robił robił i imprezka było że ho ho :)

Mowa jest srebrem ...
4570
#rafix0016 nieaktywny
7 stycznia 2011r. o 19:35
najlepiej tam gdzie potem zabawe rozwodowa-mozna wynegocjowac znizke wtedy.....

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
~ niezalogowany
7 stycznia 2011r. o 21:54
jak pytałam w listopadzie to w Dąbrówce było 180 zł od osoby jeśli dobrze pamiętam.
My zdecydowaliśmy sie na Garden, znamy opinie osób, które tam były i sie dobrze bawiły a kontakt z Panią menadzerką jest bardzo dobry, zawsze mi odpisuje na mejle i wszystko dokładnie tłumaczy więc nie wiem skąd te wpisy, że ktoś ich olewał czy był niemiły dla nas cały czas ta pani jest miła i cierpliwa tym bardziej ze ja bez przerwy o coś ją pytam i zasypuję mejlami. W sumie mam to gdzieś czy ktos tu zaraz napisze, że to pewnie ktos od nich - bo zapewne tak będzie. Ja tam z niczym złym sie nie spotkałam a na sale zdecydowalismy sie PO przeczytaniu tego tematu i tematu "Wesele w Hotelu Garden"
3063
#laura1 nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 22:26
My robilismy chrzciny w Hotelu Garden pare lat temu i bylismy bardzo zadowoleni.Smaczne jedzenie,pieknie podane i bardzo mila obsluga.Tak ,ze polecam.
Polecam rowniez sale Magnolia.Piekne miejsce na Lubanskiej, piekna sala, piekny ogrod.Jedzenie tez pychotka tak,ze szczerze polecam.
~ niezalogowany
30 stycznia 2011r. o 9:32
1,6 roku temu w Gardenie na małej "kryształowej sali", bez większych problemów, korzystaliśmy także z miejsc hotelowych dla gości z poza Bolesławca - jeśli chodzi o ceny,to tak przyjęcie jak i hotel były negocjowane i wyszło korzystniej niż w innych miejscach w mieście. Menu, obsługa i organizacja OK. Na wysokość rachunku zgodziliśmy się 9 miesięcy przed weselem i nikt tych cen potem nie zmieniał nam: "... zgodnie z inflacją w roczniku statystycznym GUS" :( -/patrz Garden/. Jeden drobny minusik - ta mała sala nie ma klimatyzacji ale posiada wyjście na ogród, w którym był dodatkowy parkiet do tańczenia/ w cieniu od strony wschodniej :)/ Dla mnie było ważne,że nie musiałem sporej grupy gości wozić w nocy po hotelach. Było OK. Kontakt z panią menadżer bardzo dobry - nie była z tych "mądrzejszych" :) Co chcieliśmy to mieliśmy jeśli nawet potem okazało się,że ona miała rację i trzeba było dać spokój :)
~ziunek niezalogowany
30 stycznia 2011r. o 11:13
słyszałem o nowo otwartej sali w Podkowie-Bc.Wiem tylko że papu to tam jest pyszne.!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza