Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~Bamperek niezalogowany
11 marca 2011r. o 19:53
Boje sie ze Dabrowka bedzie za mala na 140 osob, chcialabym zeby stoly byly ulozone w kolo. Wlascicielka niby mowi ze sie zmieszcza ale zeby nie bylo ze goscie siedza jak sledziki. No i ten bar w Dabrowce przeszkadza mojemu narzeczonemu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4382
#rusalka nieaktywny
11 marca 2011r. o 20:01
pojedz do Olimpii i zobacz :)
wszedzie tylko nie w Garden :) poczytaj opinie - malo jedzenia,niezbyt szybka obsługa,kelnerki rzadko wymieniaja talerzyki,uzupelniaja napoje ,bylam na jednym weselu gdzie tak wlasnie było,jesli teraz jest inaczej to super,ale masz tego gwarancje?
W Galerii sala zmiesci tez taka ilosc osob ...

Człowiek ma to,na co się zgadza .
2443
#Jasiu82 nieaktywny
11 marca 2011r. o 20:02
My robilismy na sali w Iwinach.

Duuuza sala z parkietem i filarami, swiatla sa juz fioletowo zielone no i biale oczywiscie. Podest dla orkiestry. Jak bedzie zainteresowanie to fote jakas moge udostepnic.
~Bamperek niezalogowany
12 marca 2011r. o 11:56
Dabrowke raczej polecacie. A wiecie cos wiecej o Gardenie?
6401
#kh3 nieaktywny
12 marca 2011r. o 12:44
Ja byłam w Gardenie na weselu i bardzo mi się podobało. Duży parkiet, dobre jedzenie, obsługa rzeczywiście trochę taka nijaka, ale nie narzekam było fajnie ;)

Don't hold your breath
~ziemianka niezalogowany
12 marca 2011r. o 16:25
w gardenie bylam na komunii ,bylam bardzo zadowolona ,ale na wesele polecam palacyk e Brunowie ,moj brat tam mial wesele bylo fantastycznie .przepyszne salatki ! szczegolnie z owocami morza .niestety nie wiem jakie ceny bo brat nikomu sie nie chwalil :|
~Bamperek niezalogowany
12 marca 2011r. o 17:35
Jasiu82, wstaw jakies zdjecie jesli mozesz.
~ niezalogowany
25 marca 2011r. o 10:30
Witam. Ma ktoś może numer na sale w szkole na Jana Pawla i do Kruszyny? Lub orientuje się ktoś jaka jest tam cena wesela z poprawinami? I czy zmieści się tam ok. 110 osob?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Zapraszamy