NIGDY w życiu olimpia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byłam tam na imprezie i jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedzenia było tak mało, że ja na obiad w domu mam wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciasto było pokrojone niedbale, kelnerki ruszały sie jak muchy w smole.
Kilka lat temu byłm na weselu w Europie w Kruszynie, to było okropnie, ale w zeszłym roku byłam tam na kilku imperazch i było REWELACYJNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba zmienili personel, no nie wiem, ale jest tam SUPER. Obsługa bardzo miła. Gdybym robiła wesele to tam. Jedzenia było dużo i bardzo smaczne, no i cena przystępna.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.