Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~llll niezalogowany
7 maja 2012r. o 14:45
ja polecam zwykla sale wiejska:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~IWONA niezalogowany
7 maja 2012r. o 14:56
jA POLECAM EUROPE W kRUSZYNIE BYŁAM TAM NA KOMUNI W NIEDZIELE BYŁO SUPER
~ niezalogowany
7 maja 2012r. o 18:52
Anabela Czerna polecam
~ niezalogowany
7 maja 2012r. o 18:53
TYLKO PERLA ZACHODU REWELACJA
~ niezalogowany
7 maja 2012r. o 18:53
TYLKO PERLA ZACHODU REWELACJA
9045
#madziulek92 nieaktywny
17 maja 2012r. o 15:22
~miska napisał(a): witam.ja odradzam shanghai.sala jest piekna. ale....wlascicielka to sie tam nie udała...poprostu to jest cos strasznego zeby na weselu nie bylo wystarczajaco duzo jedzenia..no chyba ze za 200i wiecej zl od osoby..pozatym to jest b.niemila.i nie szanuje swoich klientów.powiem wprost...na wesele jest wiele innych o wiele lepszych miejsc..gdzie idzie sie na wesele i sie niczym nie martwi...to sa moje stwierdzenia i doswiadczenia zwiazane z shanghaiem i z wlascicielka;)polecam europe, olenke lub galerie.

Jakiś miesiąc temu byłam na weselu u kuzyna, państwo młodzi byli zachwyceni zaangażowaniem i pomocą ze strony Pani właścicielki:)
3046
#sentinel nieaktywny
17 czerwca 2012r. o 21:11
Tu jest już założony :

~ELŻBIETA napisał(a): mam do zorganizowania 50 lecie mojej mamy na 85 osób
slyszalam o ranczu w dobrej nigdy tam nie byłam
i nie wiem w koncu gdzie mam to zorganizować
aby wszystko było w porządku,
proszę o pomoc jakie tam jest jedzenie sala itp
albo proszę o wskazanie innej restauracji na tak liczną
imprezę.
z góry dziękuję
Zmoderowano 17.06.2012 godz.21:10 - powód: caps lock (sentinel)

GG 2563898
9185
#mj23 nieaktywny
18 czerwca 2012r. o 9:40
A czy ktoś może ma fotki z bolesławieckiej Magnolii? Jak to w środku wygląda? :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.