Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

819
#antonm nieaktywny
20 czerwca 2012r. o 20:39
~ala napisał(a): ja słyszałam o nowo otwartym hoteliku z restauracją "inna bajka:" podobno odlot!!! otwarcie oficjalne ma sie odbyć lada dziń, więc może tam uderzycie???? wszystko nowiutkie!! ja bym chciała w takiej nowiutkiej knajpeczce! ulica Mostowa 14, no i w Bolcu!!!!

Miałem okazje odwiedzić ten lokal jeszcze przed otwarciem i wydaje mi się że będzie niezła jazda .Lokal naprawdę nieżle zrobiony z gustem nie moę sie doczekać kiedy otworzą
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5314
#Beauty nieaktywny
21 czerwca 2012r. o 12:23
Rozumiem, że w Europie nie wynajmujesz całego lokalu tylko miejsca? U nas będzie około 20 osób i zalezy nam też, na fajnym klimacie ;)
~Lolalol niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 13:53
Mają stronę jakąś?
4122
#karmelka29 nieaktywny
27 czerwca 2012r. o 14:17
Beauty napisał(a): Rozumiem, że w Europie nie wynajmujesz całego lokalu tylko miejsca? U nas będzie około 20 osób i zalezy nam też, na fajnym klimacie ;)

:) To może warto podejść do Vegi,tamtejsza restauracja-StrefaQchni,to fantastyczna miejscówka..na imprezy okolicznościowe..
:) Polecam..

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
2900
#falco nieaktywny
27 czerwca 2012r. o 14:56
otwarcie ,, Bajki,, było przedwczoraj i mogę śmiało powiedzieć że ten lokal to jest ,,TO,, :)
...SALA ,,KSIĘŻNICZKI,, JAKICHŚ TAM ,,WISIELCÓW,, ITP.ITD...sami to musicie zobaczyć :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~grizzli niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 16:57
a co sądzicie o Olimpii? Macie jakieś doświadczenia związane z organizacja wesel na tej sali?
3990
#krystek_bc nieaktywny
27 czerwca 2012r. o 22:06
~antonm napisał(a):
sentinel napisał(a): Tu jest już założony :

~ELŻBIETA napisał(a): mam do zorganizowania 50 lecie mojej mamy na 85 osób
slyszalam o ranczu w dobrej nigdy tam nie byłam
i nie wiem w koncu gdzie mam to zorganizować
aby wszystko było w porządku,
proszę o pomoc jakie tam jest jedzenie sala itp
albo proszę o wskazanie innej restauracji na tak liczną
imprezę.
z góry dziękuję
(sentinel)

Odradzam ranczo w dobrej.Byłem na sylwestra,totalne dziadostwo nawet szampana nie było
~Me niezalogowany
18 lipca 2012r. o 20:39
Witam.

Poprzeglądałem ten temat ale niektóre posty są stare, a chciałbym uzyskać parę aktualnych opinii na temat dwóch lokali odnośnie wynajmu na wesele:
- piramida
- olimpia (ul. Spacerowa)

Oba lokale maję te same ceny i podobne menu (jedynie olimpia ma napoje i wodę wliczoną w cenę oprócz kawy i herbaty), więc pozostaje tylko bazować na opiniach ludzi, którzy organizowali tam wesela lub byli gośćmi - byłbym wdzięczny za pomoc. Dodam również, że w obydwu lokalach przyjęto nas bardzo miło.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza