Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~ niezalogowany
18 czerwca 2012r. o 16:32
ja równiez polecam anbelle w czernej, swietne jedzonko, mila obsluga, wlascicielka ok!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 czerwca 2012r. o 16:50
Zna ktoś może więcej szczegółów o magnolii na lubańskiej? czy jeszcze odbywają się tam jakieś imprezy i można wynająć salę?
~antonm niezalogowany
18 czerwca 2012r. o 18:42
sentinel napisał(a): Tu jest już założony :

~ELŻBIETA napisał(a): mam do zorganizowania 50 lecie mojej mamy na 85 osób
slyszalam o ranczu w dobrej nigdy tam nie byłam
i nie wiem w koncu gdzie mam to zorganizować
aby wszystko było w porządku,
proszę o pomoc jakie tam jest jedzenie sala itp
albo proszę o wskazanie innej restauracji na tak liczną
imprezę.
z góry dziękuję
Zmoderowano 17.06.2012 godz.21:10 - powód: caps lock (sentinel)

Polecam restauracje Olimpia na basenach odkrytych miła atmosfera jedzenie ok no i ceny mają normalne
~ niezalogowany
19 czerwca 2012r. o 10:26
oolo napisał(a): pilne, potrzebuje knajpke do wynajecia/rezerwacji z malym symbolicznym parkietem do tanczenia i oczywiscie DJem...nie chodze po miescie i nie wiem, gdzie takowe sa?

na 20-25 os.

:> :] ??
~jemiola niezalogowany
19 czerwca 2012r. o 10:29
Sala VIP VEGA
~ niezalogowany
20 czerwca 2012r. o 15:13
Beauty napisał(a): Gdzie najlepiej zrobić chrzciny? Liczba osób około 20, dobre jedzenie i miła atmosfera...

Najlepiej w kościele, a tu masz temat odnośnie sali na przyjęcie po chrzcinach :>
~iza niezalogowany
20 czerwca 2012r. o 17:56
najlepiej w Europie w Kruszynie robiliśmy tam 2 tyg. temu jestemy bardzo zadowoleni
~ala niezalogowany
20 czerwca 2012r. o 18:03
ja słyszałam o nowo otwartym hoteliku z restauracją "inna bajka:" podobno odlot!!! otwarcie oficjalne ma sie odbyć lada dziń, więc może tam uderzycie???? wszystko nowiutkie!! ja bym chciała w takiej nowiutkiej knajpeczce! ulica Mostowa 14, no i w Bolcu!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy