Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

4190
#Detonator nieaktywny
6 czerwca 2013r. o 21:49
ja dodam tylko dwa [img=1370547861_yhd0c7k.jpg]

Dopisane 06.06.2013r. o godz. 21:47:

więcej nic nie napiszę.

Dopisane 06.06.2013r. o godz. 21:49:

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8213
#Raf nieaktywny
6 czerwca 2013r. o 23:32
~fascynatka napisał(a): Szkoda :( potrzebuję drugiego miejsca dla koleżanki

niestety, auto ktorym planuje jechac ma tylko dwa miejsca, chyba, ze jestescie z kolezanka szuplutkie, to moze "na kolana"

;)

Zmoderowano 07.06.2013 godz.10:05 - powód: błąd cytowania (moderator)

~fascynatka niezalogowany
7 czerwca 2013r. o 9:26
Może się skusimy :D chyba, że znajdzie się jeszcze ktoś życzliwy, kto będzie miał więcej miejsca ;)

Zmoderowano 07.06.2013 godz.10:06 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
3145
#hemi nieaktywny
9 czerwca 2013r. o 18:50
SzefWszystkichSzefow napisał(a): Nie przyjeżdżasz na ten spęd to po co komentujesz. Siedź lepiej w domu. Zorganizuj Ty zlot, chcę to zobaczyć, kto będzie chciał ten przyjedzie, proste.

Wcześniej nie dawałem info na publicznych portalach ,tylko tzw.poczta pantoflową ,aby nie mieć problemu z upalaczami ,ale teraz po raz kolejny mogę ci pojazac co ja robię :)

A dziś byłem organizatorem KJS-a na lotnisku w Krzywej ,zjechało się wiele aut ,gdzie kilka ekip walczyło zacięcie o czas,kilka dla zabawy jeździło a inni zajęli się po prostu grillową integracją :)

Ogólnie wszyscy co byli to raczej zadowoleni są,ci co chcieli śmigać to śmigali do woli,a ci co chcieli sie przyglądać to mile spędzali czas przy grillku lub na prawym w autach :)

Pomysł był mój ,ale jak wiadomo osób myślacych podobnie jest wiele ,dlatego nie mogę nie wspomnieć o tym,że BC Rally team (szczególnie Patryk , i Wiola & Joanna jako główne arbiterki) mieli znaczący wkład w to,że impreza wyszła rewelacyjnie !!
Jak i przyjaciel Igi ;)

Była ekipa z Lubania-gdzie przywieźli masę opon i pachołów dzieki czemu można było ułozyć dobrą,długą i czytelna trasę :)

To jest to-człowiek ma pomysł i dołącza się do działań masa pozytywnych osób ,które to samo kręci :)
Wszelkim osobom ,które były współorganizatorami wręcz tej imprezy BAAARDZO DZIEKUJĘ !!

Szef Wszystkich Szefów cyt:" Zorganizuj Ty zlot, chcę to zobaczyć"

TO Patrz :)[img=1370795744_5jh3jbf.jpg]

Dopisane 09.06.2013r. o godz. 18:36:

[img=1370795774_kig89py.jpg]

[img=1370795793_ksz9fyy.jpg]

[img=1370795816_ebzh8e7.jpg]

Dopisane 09.06.2013r. o godz. 18:37:

[img=1370795848_o0l28r6.jpg]

Dopisane 09.06.2013r. o godz. 18:37:

[img=1370795874_umkbnmn.jpg]

Dopisane 09.06.2013r. o godz. 18:50:

I CO NAJWAŻNIEJSZE :
BYŁ WAŁACICIEL TERENU ,SPOJRZAŁ POZYTYWNYM OKIEM I JAK BĘDĘ ORGANIZOWAŁ KOLEJNE TEGO TYPU AKCJE TO W KONTAKCIE Z WŁAŚCICIELEM TERENU :) !!
DZIĘKUJĘ BARDZO WŁAŚCICIELOWI TERENU ZA WYROZUMIAŁOŚC I ZGODĘ NA NASZE TRENINGI I ZABAWĘ !! :)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~fasol niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 18:58
Ta Honda za Czinkłeczento jest uturbiona?
Bo mi gdzies kiedys taka w ucho wpadla jak strzelila zaworem ;)
~mir.ko niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 19:03
no no. brawo :)
~Grynfix niezalogowany
10 czerwca 2013r. o 13:05
~fasol - ta fioletowa Honda to D15B7 na przelocie :)

Turbo ni ma

A co do KJS.. Jak najbardziej udany. Ja niestety nie mogłem pojeździć bo nie chciałem strat w aucie bo nie było w kondycji ale na +. Zmienię auto i chętnie tam coś spróbuje sił ;)
~Fabian niezalogowany
10 czerwca 2013r. o 19:30
Fajna impreza ;] Gratki dla Hemiego za organizację. Czekam na następną kajtkową zabawę z zapasowymi przewodami hamulcowymi (i kilkoma ulepszeniami):)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!