SzefWszystkichSzefow napisał(a): Nie przyjeżdżasz na ten spęd to po co komentujesz. Siedź lepiej w domu. Zorganizuj Ty zlot, chcę to zobaczyć, kto będzie chciał ten przyjedzie, proste.
A jesli coś organizowałem nie raz i w planie organizacja następnych zlotów to co?
Do tej pory parę zlotów zorganizowałem i wszyscy byli zadowoleni , na tyle ,że jak mogli to przyjeżdżali na kolejne edycje :)
SWS ,tylko wiesz ,co innego jest RZUCENIE HASŁA,że się robi ,mało tego,że KTOŚ robi zlot ,a co innego jego ORGANIZACJA !!
To może na dzień dobry sprzatanie pasa z butelek,czy spalonych kapci,bo jakoś nie widziałem,żeby gośc z tego czarnego Mercedesa 124 sprzątał po sobie te spalone opony,czyli wychodzi na to,że albo organizator posprzątał albo się zostawiło typowy chlew po sobie..
Jak napisałeś w poście "zapraszam" to rozumiem,że jestes ORGANIZATOREM i odpowiadasz za wszystko,a jak coś nie tak to bierzesz to na garba,tak?;)
A i zapewniasz uczestnikom bezpieczeństwo na lotnisku ,co by nie było takich akcji jak na filmie poniżej :| :|
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
#SzefWszystkichSzefow nieaktywny 6 czerwca 2013r. o 11:04
nie chce się sprzęczać, ale pokaż jak Ty organizujesz taki zlot, chcę to zobaczyć, bo może jeszcze nie umiem. Ja tego nie organizuje tylko wrzuciłem plakat dla chętnych.
Kto będzie chciał ten przyjedzie, proste.
Ja nikogo nie namawiam, Ciebie też nie, nie będzie Cię, to po co się odzywasz. A jeżeli przyjeżdżają tacy jak Ty to tylko postać z boku i popatrzeć się.
a oprócz patrzenia co jeszcze oferujesz? może jakiś pokaz czołowego zderzenia, hemiemu chodzi o to ze robi się syf na nie swoim podwórku,100procent właściciel pasa nic o tym nie wie,a wiem że jest strasznie cięty na takich buraków co śmiecą bo to on po was musi hajs wydawać na sprzątanie,biletowany wjazd i kilka worów na śmieci już poprawia sytuację hm, tylko kto wyda kilka zetków na wjazd. Będą pseudo palacze gum stali przed wejściem hhee
Mam taką nadzieję że właściciel pasa wystawi kiedyś rachunek za sprzątanie.
MX - niestety któryś z dwóch osób z moto nie przeżyła tego.. Akurat ja się wtedy ścigałem z tą A4.. Została odstawiona więc powoli na hamulec i w lewo .. Niestety kierowca A4 zamiast zjechać w prawo skręcił za nami nie patrząc w lusterko i stało się.. 2 wina jest startującego, że za szybko puścił motocykle.. No cóż.. Krzywa
SzefWszystkichSzefow - przed wrzuceniem plakatu sprawdź info i nie sadź się do innych jak mają racje bo ty chcesz jechać..
Tacy jak Hemi nie przyjeżdżają bo mają troche oleju nie tylko w silniku ale i w głowie bo te " zloty " to anarchia i rozpier....
Detonator - ma chłop racje.. Niestety ale banda buraków wpada na lotnisko.. Robi rozpierdziel roku i zostawiają po sobie syf a sprzątnięcie tego po tym zlocie wieśniaków niestety bardzo dużo kosztuję ..
Zresztą po co piszesz, że coś jest orgnizowane skoro nie jest ? Jest to okrzyknięty zlot i znów będzie tak samo...
Może tu chodzi o tzw "wolność" i człowiek chce być niezależny ?
Ze jak chce upalać to będzie upalał,jak chce ścigać się w 6 aut przez pół lotniska,to się będzie ścigał ,a jak rozpieprzy butelke na pasie startowym,czy zostawi kilka spalonych opon to nikt nawet mu uwagi nie zwróci...może o taką "wolnośc" tu chodzi :(
I jako wisienka na torcie czyjś dzwon ,co by było co wspominać :(
SWS jeśli chodzi o organizację zlotów to spokojnie,jeszcze sie napatrzysz na fotkach efektów mej pracy :)
a tym czasem kilka fotek z imprezy pt :" Snow Cup" ,czyli zimowy zlot połączony z treningiem jazdy po sliskim,w zimie 2012/2013 udało sie zrobic trzy edycje ;)
Pytania ?
[img=1370544212_2bclv23.jpg]
Dopisane 06.06.2013r. o godz. 20:44:
[img=1370544252_vhn0yqa.jpg]
Dopisane 06.06.2013r. o godz. 20:44:
[img=1370544272_32gd43w.jpg]
Dopisane 06.06.2013r. o godz. 21:06:
[img=1370545617_3a0lia1.jpg]
Dopisane 06.06.2013r. o godz. 21:07:
[img=1370545637_kig7li9.jpg]
Dopisane 06.06.2013r. o godz. 21:09:
[img=1370545796_xjz44fq.jpg]
Dopisane 06.06.2013r. o godz. 21:13:
[img=1370546013_n5yw18e.jpg]
Dopisane 06.06.2013r. o godz. 21:13:
[img=1370546029_etu8lgc.jpg]
Dopisane 06.06.2013r. o godz. 21:18:
JAK WIDZISZ SWS MOŻNA COŚ ZROBIĆ NA KRZYWEJ Z SENSEM :)
MAŁO TEGO MOŻNA ZROBIĆ NAPRAWDĘ SZYBKĄ IMPREZE I DOBRZE SIĘ BAWIĆ :)
CHCIAŁEŚ KIEDYŚ COŚ ZOBACZYĆ TO ...MASZ :)
CZEKAM NA TWOJE EFEKTY :) POZDRAWIAM SERDECZNIE :)[img=1370546318_mublelh.jpg]
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.