Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

6269
#Katezz nieaktywny
27 marca 2011r. o 17:19
2 litry turbo 300KM
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6316
#maxiu612 nieaktywny
27 marca 2011r. o 17:26
Hah.. jak zwykle "organizacja" na poziomie przedszkola, zero zabezpieczeń, palenie gumy oraz "drfit", a raczej jego próby w samym środku tłumu. Wyścigi na 1/4 mili , które odbywały się przy końcu pasa po prawej stronie jadąc od autostrady, ludzie mało nie weszli na te samochody, stali może z metr od samochodów i ciągle zawężali i skracali pas przesuwając się. Może i było kilka naprawdę fajnych autek, ale ciężko je było znaleśc wśród tylu "wieś tuningów"
Jeśli ktoś będzie wiedział o jakimś zderzeniu bądz stłuczce proszę o opisanie:) Podsumowując za dużo ludzi bez wyobrazni. Ale fajnie że wogóle coś się dzieje..
~@@@ niezalogowany
27 marca 2011r. o 17:31

Świetny zlocik, szkoda że troszkę chłodno ale i tak było ciekawie.
Takich miejsc coraz to mniej na zloty.

Pozdro dla organizatorów i wszystkich uczestników.

:>
3916
#Madmar nieaktywny
27 marca 2011r. o 17:32
maxiu612 napisał(a): Hah.. jak zwykle "organizacja" na poziomie przedszkola, zero zabezpieczeń, palenie gumy oraz "drfit", a raczej jego próby w samym środku tłumu. Wyścigi na 1/4 mili , które odbywały się przy końcu pasa po prawej stronie jadąc od autostrady, ludzie mało nie weszli na te samochody, stali może z metr od samochodów i ciągle zawężali i skracali pas przesuwając się. Może i było kilka naprawdę fajnych autek, ale ciężko je było znaleśc wśród tylu "wieś tuningów"
Jeśli ktoś będzie wiedział o jakimś zderzeniu bądz stłuczce proszę o opisanie:) Podsumowując za dużo ludzi bez wyobrazni. Ale fajnie że wogóle coś się dzieje..
Oferujesz swoja pomoc przy kolejnym zlocie czy tylko marudzisz?

http://badania-reklamy.com/?ref=118669
315
#mir.ko nieaktywny
27 marca 2011r. o 17:49
go KING SIZE :)

[img=1301240558_1lntpsp.jpg]

Dopisane 27.03.2011r. o godz. 17:49:

Triumph ładnie zamiatał na 1/4

[img=1301240995_kxxb77x.jpg]
~@@@ niezalogowany
27 marca 2011r. o 18:00
Jak myślicie były dzisiaj tam gliny po cywilnemu?
Jak jets na innych zlotach są gliny? :|
3145
#hemi nieaktywny
27 marca 2011r. o 18:10
i po zlocie;) krzywa takiego najazdu nie widziała nigdy,pogoda moim zdaniem dopisała,wjechało 1000 aut jak nic,plus masa po dwóch stronach dojazdowych.

Organizacja-faktycznie tragedia,bo żadnych zabezpieczeń w czasie palenia gum czy na tą niby 1/4 mili (tu największe rozczarowanie bo spodziewałem się choćby świateł na starcie,bo o pomiarze czasu można pomarzyc...),gdyby komus podczas palenia autko uciekło lub podczas 1/4 mili to doszło by do tragedii:(

Ale grunt,że cos się dzieje,przyjeżedzają ciekawe autka,ludzie sie bawią,grillują:)

wielki minus dla dla idiotów co wypiją browara czy coś w szkle i pier..dolną pod nogi!!!! sami k..wa nie jesteście!!!! może ktoś by chciał pojeździć bez uszdzkodzenia opon??!! J...ne barany!!!!
Ja sam piłem browara w szkle,ale jak przyniosłem butelki do auta i wywaliłem pod domem to korona mi z głowy nie spadła!!

Fotek ponad 400 i kilka filmów więc cos tam wrzuce:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
27 marca 2011r. o 18:12
:| dziwny czlowiek y!!!!!!!!!!!!!

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza