Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

7171
#grzeniu nieaktywny
2 lipca 2011r. o 10:43
Są może chętni na niedzielę.Dawno nie byłem na lotnisku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~fan niezalogowany
2 lipca 2011r. o 11:58
hemi napisał(a): jest masa ciekawych imprez ale trzeba kawałek sie przejechać jakis kawałek;) najblizsza ,bardzo ciekawa to GT polonia:)
a i tak absolutnym hardcorem będzie IV runda driftingowych mistrzostw Polski,ewenement na skalę europejska jak nie swiatową:):)!!!!!!
ktorego ta impreza dokladnie?????
~^^ niezalogowany
2 lipca 2011r. o 12:13
~fan napisał(a):
hemi napisał(a): jest masa ciekawych imprez ale trzeba kawałek sie przejechać jakis kawałek;) najblizsza ,bardzo ciekawa to GT polonia:)
a i tak absolutnym hardcorem będzie IV runda driftingowych mistrzostw Polski,ewenement na skalę europejska jak nie swiatową:):)!!!!!!
ktorego ta impreza dokladnie?????

15 lipca
3145
#hemi nieaktywny
2 lipca 2011r. o 15:16
swieradów jest 10-1.09.2011,nie więm skad ci sie wzięło 15 lipca??

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3407
#SzymonS nieaktywny
2 lipca 2011r. o 15:34
w swieradowie zawody driftowe???
3145
#hemi nieaktywny
2 lipca 2011r. o 15:40
SzymonS napisał(a): w swieradowie zawody driftowe???

tak:):)!! IV runda Mistrzostw Polski:)wiem wiem,kazdy jest w szoku:)!!http://www.pfd.org.pl/

3407
#SzymonS nieaktywny
2 lipca 2011r. o 15:52
to raczej obecnosc obowiazkowa,a jeszcze ma byc drift runda we wrocku czyli 2 imprezy
3145
#hemi nieaktywny
2 lipca 2011r. o 16:04
SzymonS napisał(a): to raczej obecnosc obowiazkowa,a jeszcze ma byc drift runda we wrocku czyli 2 imprezy

wiem wiem ,chodzi ci o ige Drift open i zawody na redeco:) tez ma sie na uwadze i tez sie człowiek pojawi:)http://www.drift-open.pl/pl/strona/23,runda-2-wroclaw

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.