Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

3407
#SzymonS nieaktywny
2 lipca 2011r. o 16:09
to raczej obecnosc obowiazkowa,a jeszcze ma byc drift runda we wrocku czyli 2 imprezy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7086
#pauline nieaktywny
2 lipca 2011r. o 17:43
Wczoraj w Rynku we Wrocławiu stały Bentley'e i Rolls'y. Większość pięknie odnowionych:-) szkoda tylko, że tak mało.
Do Świeradowa trzeba będzie się koniecznie wybrać ;-)

może znajdziemy siebie znów....
3145
#hemi nieaktywny
2 lipca 2011r. o 19:52
to był objazdowy zlot,w czwartek byli w legnicy:)dzisiaj od 15:00 był właśnie konkurs elegancji i jutro po uroczystym obiedzie sie rozjeżdżaja:)

Dopisane 02.07.2011r. o godz. 19:52:

cos z zeszłego roku:http://www.bolec.info/index.php?op=gallery&user=3145&pic=13716

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
7086
#pauline nieaktywny
2 lipca 2011r. o 20:19
ja wczoraj byłam późnym wieczorem, więc tylko można było pooglądać sobie zza barierek :/ a dzisiaj żałuję, że nie mogłam się tam wybrać,bo niestety ale nauka ;/ ale nie mogę doczekać się Świeradowa :-) na pewno będzie super :-)

3145
#hemi nieaktywny
2 lipca 2011r. o 20:37
a jutro GT Polonia:) 115 exkluzywnych aut w centrum poznania,zamkniety ładny odcinek drogi i...poszły konie po betonie;)

7086
#pauline nieaktywny
2 lipca 2011r. o 20:49
nawet nie pisz :P bardzo chętnie pojawiłabym sie tam, ale nie moge ... grrrrr..

3145
#hemi nieaktywny
2 lipca 2011r. o 20:57
http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Gwiazdy-swiatowej-motoryzacji-w-Polsce,wid,13537674,wiadomosc.html?ticaid=1c974

7086
#pauline nieaktywny
2 lipca 2011r. o 21:08
no nieeeeee....!!!!!! ja tam MUSZĘ być!!! jakieś pomysły na rozdwojenie się? :P

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza