Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

~boleslawianin niezalogowany
3 października 2012r. o 9:09
nalezy zakazac wjazdu do miasta piratom motocyklowym.to co wyrabiacie na ulicach boleslawca to bandyctwo .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
3 października 2012r. o 9:58
~boleslawianin napisał(a): nalezy zakazac wjazdu do miasta piratom motocyklowym.to co wyrabiacie na ulicach boleslawca to bandyctwo .

w każdym mieście znajdą się ludzie którzy troche bardziej dziko ujeżdżają moto jak i osoby co jeżdżą autem i naginaja przepisy;)Norma.Trzeba sie z tym pogodzić.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4190
#Detonator nieaktywny
3 października 2012r. o 13:55
temat nie dotyczy jazdy po naszym mieście na motorze. Tylko o imprezach jakie są będą itd.
~aaaaa niezalogowany
3 października 2012r. o 20:06
~boleslawianin napisał(a): nalezy zakazac wjazdu do miasta piratom motocyklowym.to co wyrabiacie na ulicach boleslawca to bandyctwo .

Tylko na to patrzycie ale żeby w razie potrzeby pomóc to nic co z was za ludzie najlepiej zamknijcie sie w swoich mieszkaniach i nie wychodzcie!!!.W niedziele miałem upadek na rondzie motorem jak skręcałem w prawo to nagle jak na lodzie tył zobaczyłem przez lewe ramie .Wyrzuciło mnie z motoru prosto głową na ulice potem jeszcze poprawiłem o krawężnik.na czworaka doczołgałem sie na chodnik.Naszczęście kości całe.Do czego nawiązuje wiecie jak była na początku reakcja ludzi?Zero jak by mogli to by po mnie przejechali !!!nawet pieszy to mnie obszedł i poszedł dalej dopiero po czasie kierowca passata odrazy bez zastanowienia stanął i wybiegł mi na pomoc pomógł mi sie ogarnąć i wziąć moto na bok.Chciałem bardzo mu podziekować za pomoc jestem panu z całego serca wdzięczny.A do tych co nie zareagowali wiedzcie że jak wam cos sie na drodze stanie i bede obok to odrazu wam pobiegne na pomoc a nie tak jak wy mi.Chciałem dodać że przyczyną tego poślizgu był olej na rondzie ktoś pojechał autem i mu olej wyciekał i niestety trafiłem na tą smugę tylnym kołem.Sory żę tak nie w temacie ale musiałem sie wypowiedzieć chodzi mi odnośnie o reakcję ludzi.Pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych i motocyklistów szerokości i bezpiecznej jazdy.
~b555 niezalogowany
6 października 2012r. o 1:39
W Niedziele przewidziane jest jakieś zakonczenie sezonu na Krzywej?
~ niezalogowany
6 października 2012r. o 7:21
Zakończenie sezonu już było.
9563
#motomoto nieaktywny
6 października 2012r. o 7:37
ciekawe kiedy bylo?

Dopisane 06.10.2012r. o godz. 07:37:

ciekawe kiedy bylo?
~k1p niezalogowany
6 października 2012r. o 15:37

Tak ten zakaz wyobrażam sobie w użyciu:
Patrol policji przy drodze wjazdowej do miasta zatrzymuje motocyklistę:
-Dzień dobry, jest pan piratem?
-Nie.
-To może pan jechać dalej.

Gorzej, gdy pirat mieszka w Bolesławcu :| :| :|

Ludzie, zastanówcie się, co piszecie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza