Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

3145
#hemi nieaktywny
12 marca 2013r. o 15:00
~ napisał(a): Podbijam temat :)

jak chcesz jechac na zlot to nie na krzywą ,tutaj nic nie ma ...
W najblizszym miesiącu będzie kilka ciekawych zlotów ;) Sezon sie zaczyna :)
Ale to oczywiście trzeba ruszyc tyłek z miasta :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Szkoda niezalogowany
12 marca 2013r. o 15:35
Wielka szkoda ze wtym roku i juz chyba tak szybko nie bedzie PFD w Karpaczu bo teraz w 2 innych miastach tez w gorach ale niestety daleko okolo 350 km od nas.
3335
#aspera nieaktywny
12 marca 2013r. o 19:01
a ja tam się cieszę że nie ma w Karpaczu, ponieważ jak dla mnie to zbyt niebezpieczne dla publiczności, która chce oglądać jak najlepiej fajne zakręty a tu jak nie jakieś drzewa, to na ciebie jedzie samochód. bez przesady, na torze też jest fajnie.
~Tomasz niezalogowany
7 maja 2013r. o 19:01
Lotnisko Krzywa k/chojnowa zlot 26.05.2013 Niedziela start 12:00 streetkillers.pl Zaprasza !!! http://img20.imageshack.us/img20/7496/img2860ccc.jpg[img=1367946086_d4n7945.jpg]
~xxx niezalogowany
7 maja 2013r. o 20:37
teren jest własnością prywatną. Zgłosiłem informacje o planowanym nielegalnym zlocie policji oraz właścicielowi

Zmoderowano 07.05.2013 godz.21:53 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
~DAWCA orgazmów niezalogowany
7 maja 2013r. o 20:45
O proszę to już zalatuje mi nieco konkretniejszą organizacją niż ostatnio :) Obym się nie mylił ;)
~ niezalogowany
7 maja 2013r. o 21:46
dragi spoko pewnie cos podkreconego, drift? prosze cie palenie gumy w miejscu stara landara, a grill to nie na miejscu raczej syf i szklo na krawedziach lotniska chodz i pod oponami tez lataja butelki, pan powyzej p*nij sie w leb ze kapowanie, choc wiadomo warto byloby zglosic to komus czy wgl mozna po pozniej znowu ktos wymusi i bedzie placz ze tato ma drzwi obdarte, a gosciu stracil auto na ktore pracowal, czy oprocz nawalonych napinaczy hejterow z 50 konnymi masyznami do papierosow bedzie cos ciekawszego, nei mowie o gosciach z zagranicy, ale cos w ten desen? po za tym ja z rodzina wole poswiecic weekend na wypad do muzeum bmw cyz audi albo na jeziorko Vagów do austri lepiej wydac te pare stow wiecej ale zobaczyc cos ciekawego niz mlodzirz panoszaca sie jak pany, polecam lotnisko w legnicy, inny poziom kultury, kto siediz w temacie ten wie, bo dobrze wiecie ze o kulture i porzadek czysto na zlotach nie ma co sie oszukiwac, a jak ktory twardy to do poznania zapraszam na tor, ja aktualnie pauzuje chetnie bym pojechal popatrzec na znajomych i przyciąć łacha z napinaczy co znają się np na driftingu a jeżdzą civicami na L Lookach :D
~ niezalogowany
7 maja 2013r. o 21:50
to te "stretkylersy"?
http://streetkillers.republika.pl/galeria.html
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo