karmelka29 napisał(a):
alter ,nutka"Wstań przyjaciółko moja" towarzyszyła mi,przy porannej kawce.. :) pozwoliłam sobie nawet zamieścić ja na jednym z portali społecznościowych..
Wieczór
Julian Przyboś
[...]
Tylko horyzont uchyla nieba
księżycem,
i droga długo wiedzie we wspomnienie.
I twoje dłonie sieją między nami dal
Cieszę się, że Ci się spodobał.
"Wieczór" fajnie wybrzmiał :)
Ostatnio wsłuchuję się w piosenki poetyczne Mirka Breguły. Poczytałem, o jego życiu, posłuchałem jego przyjaciół. Dobrzy ludzie odchodzą nagle... On też :(
karmelka29 napisał(a): :) Przyjaciółkę Kondraka podśpiewuję od dłuższego czasu.. :D rozbawił mnie fakt, iż wrzuciłam tę nutę ciut wcześniej od Ciebie na fejsiaku ;)
To ciekawe co nie? :) A może to tylko statystyczny przypadek? Bo kiedy się często śpiewa poezji śpiewanej? Tak jak My? :) Może taki przypadek zdarza się częściej? ;) Życie niesie tyle niezwykłości...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.