Pannazdzieckiem napisał(a):Ktoś napisał: kc napisał(a): Nie wciągaj mnie w te twoje ekshibicjonistyczne historie.
OK. Już milczę jak halucynacja w świetle Księżyca . Ale pamiętaj , kto jeśli nie przyjaciel powie Ci jaka głupia jesteś ... znam z autopsji :D
Coś czuje dusza moja cierpienie ... pamiętaj , jestem dobrym słuchaczem i nie zdradzam , tych co są wobec mnie szczerzy. Szczerość ma dwa wymiary , mówi się z poczuciem winy , kiedy odczuwamy wyrzuty sumienia i mówi się z poczuciem wyższości , kiedy wyrzutów brak . Ja jestem pośrodku ... , a Ty , Droga Kc? :)
Panna miała dzisiaj długi dzień , bo przyjaciele potrzebowali pomocy , no to Panna udzieliła się , a teraz idzie w kimono ... gdybyś miała ochotę pogadać z Panną Droga Kc :) , to proszę jutro :)
Śpij dobrze , niech rycerz na białym koniu Ci się przyśni , albo żydobankster w czarnej karocy , albo wojownicy z " Czarnej Wołgi " :D
Droga Kc , wiesz przecież , że Cię kocham . Jezus mówił , żeby się uczyć miłości , no to się qurwa uczę ... po swojemu. Kto oprócz mnie jeszcze Ciebie kocha ... pochwal się ... złośnico :D
Śpij dobrze :)Dopisane 04.06.2019r. o godz. 22:18:Wciąż się uczę ... żeby w temacie było , kim jesteś ... dziewczyno ? :)
https://wolnelektury.pl/media/book/pdf/napoj-cienisty-dziewczyna.pdf
... bo ja , głupi samiec nie chcę Twojego ciała , nawet Twojej duszy nie chcę , ale masz dwie dychy na piwo ? :D
Ja wciąż wierę w nieistotny cel , nie ufam reptylianinowi Jahwe i łudzę się miłością ... no taki już jestem zimny drań :)
Śpij dobrze ... intencje pozostają :)