~ napisał(a): cemoi07 napisał(a): zdjęcia wypędzanych Niemców zdają się też nie pochodzić z Bolesławca, ale nie jestem w stanie pokazać skąd, i tu na 99% przekonany jestem co do mojej wątpliwości
Tobie się wszystko zdaje :) ,zdjęcie pochodzi z historycznego portalu, oto źródło tych fotografii: http://dzieje.pl/content/pierwsze-powojenne-lata-cz-4
to ze portal jest rzekomo "historyczny" nie znaczy ze podpisy sa prawdziwe ;)
btw. czytales notke zanim zaczales kopiowac fotki?
Copyright © PAP SA 2011 Materiały redakcyjne, fotografie, grafy, zdjęcia i pliki wideo pochodzące z serwisów PAP stanowią element baz danych, których producentem i wydawcą jest Polska Agencja Prasowa S.A z siedzibą w Warszawie, i chronione są przepisami ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych oraz ustawy z dnia 27 lipca 2001 r. o ochronie baz danych. Z zastrzeżeniem przewidzianych przez przepisy prawa wyjątków, w szczególności dozwolonego użytku osobistego, ich wykorzystywanie dozwolone jest jedynie po zawarciu stosownej umowy licencyjnej. PAP S.A. zastrzega, iż dalsze rozpowszechnianie materiałów, o których mowa w art. 25 ust. 1 pkt. b) ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, jest zabronione.