~mir.ko napisał(a): 9:45 :)
~pb napisał(a): jakie ku.... logenstrasse! nawet guru bunzlau.pl nie wie co to jest!
~ napisał(a): Po tamtych stronach chodzą fascynaci tacy jak Pinio65 i dobrze że chcą tu wklejać to, co według nich mogłoby zainteresować ludzi.
Większym problemem jest pozyskanie zdjęć. Wiele perełek wylądowało w szafach i ludzkie oko ich dłuuugo, a może i nigdy nie zobaczy. Może masz jakiś pomysł jak zachęcić ludzi do pochwalenia się swoimi zbiorami?
ela napisał(a):~Uczennica tej szkoły napisał(a): To jet póżniejsza Szkoła Podstawowa nr 5 im 2 Armii Wojska Polskiego. Chodziłam do tej szkoły od roku 1967 przez 8 latGdzie?
Dawna 3 to szkoła prowadzona obecnie przez Pijarów, a dawna 5 jest bliżej ulicy Karola Miarki. Na zdjeciach jest trójka.Dopisane 14.09.2013r. o godz. 21:43:Zmoderowano 15.09.2013 godz.21:28 - powód: (jegomosc)
~ napisał(a):~ napisał(a): Po tamtych stronach chodzą fascynaci tacy jak Pinio65 i dobrze że chcą tu wklejać to, co według nich mogłoby zainteresować ludzi.
Większym problemem jest pozyskanie zdjęć. Wiele perełek wylądowało w szafach i ludzkie oko ich dłuuugo, a może i nigdy nie zobaczy. Może masz jakiś pomysł jak zachęcić ludzi do pochwalenia się swoimi zbiorami?
gdyby nie były usuwane znaki na kartkach, byłaby informacja o pochodzeniu i kolekcji, to byś zobaczył sporo perełek. Sam kiedyś wstawiłem skan z mojej kolekcji, tylko że ze znakiem. Zostałem za ten znak brzydko mówiąc zjechany. Więc niech fascynaci poszukują dalej, a kolekcjonerzy w swoim wąskim gronie będą się informacjami wymieniać. Lub tez poczekajcie na kolejne publikacje naszego muzeum.
MiM napisał(a): Coś mi się zdaje że nie za sam znak zostałeś zjechany. A raczej za pretensje do Pinia o publikowanie "Twoich" zdjęć.
Ktoś napisał: Tak jakbyś żałował ludziom, bo za wiele zobaczą.