Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szczepionki - ogromne zagrożenie dla dzieci

~ niezalogowany
17 października 2012r. o 21:40
ufciak napisał(a): "...objawy pojawiają się najczęściej u chłopców około 5 roku życia..."

Oni przynajmniej dożyją 5-tego roku życia :P

Panienka, szkoda , że nie ma szczepionki przeciw pisaniu bzdurek, zafundowałbym Ci :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 października 2012r. o 21:45
~ napisał(a): ...Panienka, szkoda , że nie ma szczepionki przeciw pisaniu bzdurek, zafundowałbym Ci :P

Dziękuję Grzdylu , wiedziałem , że na Ciebie mogę liczyć , a ostatnią koszulę , tudzież wdowi grosz , też dostanę ? Nie odpoweidziałeś na moje pytanie , co Ci bardziej smakuje ?:D Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
17 października 2012r. o 21:50
Pannazdzieckiem napisał(a): Dobranoc :)

A kto Cię zaszczepił taką kulturą??:)

Dobranoc :*
:D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 października 2012r. o 21:54
~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Dobranoc :)

Dobranoc :*
:D

Bladego pojęcia ... i przestań mnie ośliniać ... facecie :D
Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
17 października 2012r. o 21:56
~ napisał(a):

Probiotyk-żywa kultura :D

Lilith ^^
~ niezalogowany
17 października 2012r. o 21:58
Nie wiem, czy o tym było: szczepionka przeciwko świńskiej grypie wywołuje narkolepsję (nadmierna senność i niekontrolowane napady snu)
http://wiadomosci.wp.pl/kat,36474,title,Krajobraz-po-szczepionce,wid,14332763,wiadomosc.html?ticaid=1f5cd
Nie pamiętam, by media o tym "trąbiły"
~kk niezalogowany
17 października 2012r. o 22:08
Ja szczepie moje dziecko szczepionką 5w1 i odpukać dotychczas wszystko ok. Nie uważam, by wybór szczepienia płatnego był gorszą alternatywą dla dziecka od szczepienia normalnego-wg mnie dziecko poprostu mniej cierpi, a szczepić się powinno. Ktoś pisze,że skąd tyle chorych dzieci na raka i inne choroby...? Cóż, dookoła jest tyle czynników, że nie można tego zrzucić wyłącznie na szczepienia.
3595
#jemiola nieaktywny
18 października 2012r. o 9:54
Pannazdzieckiem napisał(a): No to sobie dolejemy troszeczkę oliwy do ognia i pogrzejemy się w blasku spalanej jemioły :

Uważaj dziaduniu....nie podchodź za blisko bo się poparzysz a rany w twoim wieku dłuuuuuuuuuugo się goją ;)

Zmoderowano 18.10.2012 godz.22:51 - powód: korekta cytowania (sentinel)

Idiotka,naiwna??suka lub szmata???Jak wolisz,mi to lata.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza