Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szczepionki - ogromne zagrożenie dla dzieci

~piguła niezalogowany
17 sierpnia 2011r. o 12:41
Ogólnie odradza sie szczepienia wczesniaków z powodow oczywistych (częste zaburzenia neurologiczne np.)bez znaczenia czy ta szczepionka jest skojarzona czy nie nie wprowadzaj ludzi w bład swoja niewiedzą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 sierpnia 2011r. o 12:59
Skoro masz wieksza wiedze od neurolog...Zezwolila na normalne szczepienie , ZABRONILA skojarzone.
~mama niezalogowany
17 sierpnia 2011r. o 12:59
piszę o swoim przypadku ,dostałam zaświadczenie od lekarza i nie wciskaj mi,że kogoś wprowadzam w błąd .
a pani neurolog dziecięcy z bolesławca .
~piguła niezalogowany
17 sierpnia 2011r. o 13:12
~mama napisał(a): piszę o swoim przypadku ,dostałam zaświadczenie od lekarza i nie wciskaj mi,że kogoś wprowadzam w błąd .
a pani neurolog dziecięcy z bolesławca .
Brak zrozumienia ,co poradzisz ,jeszcze raz co do szczepienia wczesniakow,w niektorych przypadkach odracza sie nawet podstawowe szczepienia np.gruzlica,wszystko zalezy od stanu dziecka itp.Pozatym nie ma żadnych dowodów naukowych iz szczepienia moga przyczynic sie do wystapienia autyzmu.Kazda swiadoma Matka przerobila pewnie ten temat.
~nigdy wiecej niezalogowany
17 sierpnia 2011r. o 13:35
Nie ma i nie bedzie takich naukowych dowodow .
Wytlumacz mi jak to mozliwe , ze zdrowe dziecko , na drugi dzien po szczepieniu skojarzonym , staje sie innym dzieckiem ?
Dlaczego akurat po szczepieniu a nie przed ? Pisze o swoim dziecku, ale jak juz wspominalam wczesniej, znam wiele innych przypadkow . Wytlumacz mi tez dlaczego sami pediatrzy, pielegniarki zaczynaja odradzac po cichu takich szczepien ?
Podkreslam, ze nie chodzi mi o calkowite zrezygnowanie ze szczepien, tylko o serwowanie dzieciom skojarzonych bomb. Oczywiscie na wiele, wiele dzieci ta szczepionka nie bedzie miala wplywu i beda zdrowe , ale niestety nie na kazde dziecko .
~p. niezalogowany
17 sierpnia 2011r. o 13:57
Nie potrafie odpowiedziec na twoje pytania, dlaczego choruja nagle zdrowe dzieci ? Za mała moja glowa ...Naprawde bardzo mi przykro z powodu Twojego Synka,pozdrawiam.
3595
#jemiola nieaktywny
6 marca 2012r. o 19:43
Młody skończył roczek i mam iść z nim na szczepienie OSPA/ŚWINKA/RÓŻYCZKA podobno niebezpieczne !! nie wiem co robić.

Idiotka,naiwna??suka lub szmata???Jak wolisz,mi to lata.
8375
#GosiaG nieaktywny
6 marca 2012r. o 21:03
Jak chcesz zapytaj lekarza , czy poniesie konsekwencje w razie powikłań i czy da Ci to na piśmie- jego odpowiedź powinna rozwiać Twoje wątpliwości ;) Ponad to poproś o informacje na temat WSZYSTKICH skutków ubocznych tej szczepionki. Pamiętaj też, że szczepienie jakby nie patrzył to naruszenie nietykalności cielesnej i nikt nie może Cię zmusić do zaszczepienia dziecka.Musisz wyrazić na to zgodę, dlatego warto znać działanie(leku?) - negatywne również :) Pozdrawiam .

Lilith ^^
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza