Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie w bolesławcu znajdę praktykę jako mechanik

~byly uczen niezalogowany
14 września 2011r. o 17:15
kolo jednostki wojskowej, Franciszek Kolodziej. Wjazd ma od ul Rzemieslniczej.
Tam zawsze byli praktykanci, czyli znie nie bylo ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~uczeń niezalogowany
14 września 2011r. o 20:20
A ktoś z wypowiadających się tu Osób miał praktyki w powyżej wymienionych warsztatach? Chodzi mi o to jak tam jest? Czy naprawdę chcą przekazać swoją wiedzę ''nowemu'' pokoleniu czy myślą że praktykant będzie po nich tylko sprzątał?
~byly uczen niezalogowany
14 września 2011r. o 20:33
ja bylem wlasnie u p. Kolodzieja.
I wiesz jak to jest, jak chcesz to sie czegos nauczysz :)
Na poczatku wiadomo, ciezko, ale pozniej juz wszytsko idzie bez problemu.
A uczyc sie tam jest od kogo . Kiedys mialem do nich nr telefonu ale teraz nie wiem czy znajde.
Najlepiej podejdz tam i sam sie dopytaj szcegolow to bedizesz wsyztsko jasno wiedzial
~były uczeń niezalogowany
14 września 2011r. o 20:34
U Pana Igrasa jest duże podejście do ucznia.Wszystko pokażę wytłumaczy i jest zawsze ciekaw twoich pytań :)Masz zapewnione to co Ci potrzeba nigdy się nie spóźnia z wypłatą!!
~mechanior niezalogowany
14 września 2011r. o 21:39
człowieku pierwszy rok to na miotle młody lata a pózniej jest róznie jak sie okaze ze chcesz sie uczyc to cie naucza a jak bedziesz manekin to bedziesz szmaty nosił bo do tego sa manekiny. jak chcesz byc mechanikiem to nie badz taki miekki i nie wypytuj na forum tylko wez sie za nauke.
~ niezalogowany
14 września 2011r. o 22:24
~mechanior napisał(a): człowieku pierwszy rok to na miotle młody lata a pózniej jest róznie jak sie okaze ze chcesz sie uczyc to cie naucza a jak bedziesz manekin to bedziesz szmaty nosił bo do tego sa manekiny. jak chcesz byc mechanikiem to nie badz taki miekki i nie wypytuj na forum tylko wez sie za nauke.

Właściwie to ja jestem na drugim roku nauki jako mechanik, w poprzednim ''zakładzie'' nawet ci co byli na ostatnim roku nauki myli posadzkę albo samochody czyścili, a było po nich widać że chcą się nauczyć bo pytali się jak działają albo nazywają się niektóre części samochodu. Bardzo często odpowiedź mechanika na pytanie praktykanta brzmiała:
''co Cię to ku**a obchodzi!? Lepiej weź warsztat posprzątaj!!!!!''. Każdy ma czasem złe dni, stres itp. ale to nie jest powód żeby swój gniew odreagowywać na uczniach. Dlatego więc ja wybierając ''nowe'' miejsce do odbywania praktyk zwracam dużą uwagę na stosunek do ucznia bo też ważna jest dla mnie atmosfera która panuje na zakładzie. I proszę Cię o jedno drogi bolenauto, to że ktoś chce wysłuchać który zakład jest ''dobry'' dla praktykanta, ktoś kto chce wysłuchać postronnej opinii o danym zakładzie NIE oznacza tego że jest się ''miękkim'' tylko to że ktoś oczekuje pomocy od innych bo sam ma dylemat....
PS. Wyniki w nauce mam całkiem dobre więc zbędne jest zdanie żebym ''wziął się za naukę'' ale mimo wszystko dziękuje za wypowiedź.
~xxxx niezalogowany
8 marca 2013r. o 20:40
Tak jest wlasnie w polmozbycie. Ciagle na miotle latamy i ciagle sprzatanie.
1428
Seifer
8 marca 2013r. o 21:03
~byly uczen napisał(a): ja bylem wlasnie u p. Kolodzieja.
I wiesz jak to jest, jak chcesz to sie czegos nauczysz :)
Na poczatku wiadomo, ciezko, ale pozniej juz wszytsko idzie bez problemu.
A uczyc sie tam jest od kogo . Kiedys mialem do nich nr telefonu ale teraz nie wiem czy znajde.
Najlepiej podejdz tam i sam sie dopytaj szcegolow to bedizesz wsyztsko jasno wiedzial

tutaj jest do niego nr zadzown i sie zapytaj
http://www.zumi.pl/1311439,Mechanika_Pojazdowa._Franciszek_Kolodziej,Boleslawiec,firma.html#!s=mapPage

a najlepiej podejdz osobiscie i porozmawiaj z wlascicielem to sie wszystkiego dowiesz ;)

Uśmiech na twarzy nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo