Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
2900
#falco nieaktywny
17 lutego 2013r. o 1:29
a pózniej w pisie... :D :D :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
17 lutego 2013r. o 6:25
Dzisiaj dla mnie dzień szczególny .Pragnę podziękować Panu Falko za poświęcanie swego czasu dla skromnego mieszkańca " Grajdoła " / Bolesławca jak go nazywa falco /
.Niech się Panu wiedzie jak najlepiej .[img=1361076680_8bsj7th.jpg]

Dopisane 17.02.2013r. o godz. 06:25:

Proszę aby internauci mieli wiele cierpliwości i wyrozumienia dla Pana falco.On nie dosypia , kobieta go odtrąca gdyż całą parę poświęca mojej osobie.Dla mnie to miłe mieć osobistego anioła stróża . " Rano wieczór we dnie w nocy bądź mi falco do pomocy "

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
17 lutego 2013r. o 8:33
nie pochlebij sobie Przemysławie :D
,,szczegóny dzień ,,to dla ciebie nadciąga a nastąpi kiedy ta śmieszna partyjka której jesteś hmmm...,,członkiem,, wyląduje na ,,śmietniku historii,, :P
ja poświęcam tobie czas?
jesteś takim nadętym ,zapatrzonym w siebie bufonem że tłumaczenie że nie tobie a tym grafomańskim zapędom i politycznej...tfuuu...błazenadzie :D
nie wiesz gdzie jestem,co robię a piszesz o tym moim ,,zarywaniu nocy,,dla ciebie...hehehe
nie będę ci tutaj nic wyjasniał bo twoja prostota w myśleniu już dawno przeistoczyła się w prostactwo co skutkuje tym że rzucasz już nie tylko w moją stronę niewybrednymi epitetami ale i zaczynasz jak widzę wtrącać wątki rodzinne ...
nie rób tego więcej...ok?
Bolesławiec nie jest aż tak duży...
nie zdążysz rozłożyć parasola -jesli wiesz o czym piszę :D

na koniec-fajny przekład zamieściłes na końcu swoich bazgroł :)
to z katechizmu Ruchu Palikota?
wpisz sobie w Google -,,hipokryta,, i dowiesz się kim jesteś ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
17 lutego 2013r. o 8:47
w zwiazku z brakiem normalnej partyji zmuszony jestem glosować na ruch prezentera świńskich ryji :D
~Jednolicowiec niezalogowany
17 lutego 2013r. o 8:49
~ napisał(a): w zwiazku z brakiem normalnej partyji zmuszony jestem glosować na ruch prezentera świńskich ryji :D
>

Ja też wolę ich niż oszustów , złodziei i oszołomów.
~ niezalogowany
20 lutego 2013r. o 11:33
A TERAZ JAKBY WSZYSTKIEGO BYŁO MAŁO TO PREMIE SOBIE ZASERWOWALI A NIBY ZA CO CO TAK DOBRZE SIE W PANSTWIE ZROBIŁO ?? ?? !! !!
5413
#Przemyslaw nieaktywny
20 lutego 2013r. o 14:13
~Anonim napisał(a): Kim w ogole jest ten Przemysław na co dzień?
>

Ciekawe pytanie .A jak sądzisz anonimie ?

Dopisane 20.02.2013r. o godz. 14:13:

Zapraszam wszystkich do dokładnego przeczytania informacji kryjącej się pod poniższym linkiem.Wnioski niech każdy wyciąga sam.

http://www.stefczyk.info/publicystyka/opinie/dlaczego-panstwo-polskie-przestaje-funkcjonowac,6702147251

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
20 lutego 2013r. o 14:39
Przemyslaw napisał(a):
~Anonim napisał(a): Kim w ogole jest ten Przemysław na co dzień?
>
Bezrobotnym pewnie, stąd tyle tego, niepotrzebnego spamu :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.