Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~obywatel niezalogowany
22 marca 2013r. o 19:02
Pisowska propaganda znowu działa a tacy jak alter propagują ją na lokalnych portalach. Tak zwane sensacje XXI wieku. Ziemkiewicz musi jakoś zarobić na życie ha, ha ha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
22 marca 2013r. o 19:14
~obywatel napisał(a): Pisowska propaganda znowu działa a tacy jak alter propagują ją na lokalnych portalach. Tak zwane sensacje XXI wieku. Ziemkiewicz musi jakoś zarobić na życie ha, ha ha

fakt jest faktem! niech Przemysław się wypowie :) zdementuje, lub potwierdzi to info.

Nie jestem zwolennikiem PIS. Jestem alter, chyba rozumiesz znaczenie tego słowa?

Obywatel to propaganda Ruchu Palikota?

:)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
22 marca 2013r. o 19:17
alter napisał(a): fakt jest faktem! niech Przemysław się wypowie :) zdementuje, lub potwierdzi to info.

A mogę Ja zdementować, Pandunia!! :)

http://www.rp.pl/artykul/10,992945-RP--nie-chcemy-obnizenia-wieku-legalnosci-wspolzycia-seksualnego.html

10114
#alter nieaktywny
22 marca 2013r. o 19:24
~ napisał(a): A mogę Ja zdementować, Pandunia!! :)

opamiętali się :) jednak opinia publiczna ma wpływ na politykę!
my name's bond james bond... my name's alter! czytać nie umiesz tylda? te tyldy to jakieś intelektualne "miszczostwo" :P

Zmoderowano 22.03.2013 godz.21:15 - powód: poprawione cytowanie (moderator)

~pola niezalogowany
22 marca 2013r. o 19:25
~obywatel napisał(a): Bolesławiecki Ruch Palikota to jedyna żywa partia w naszym mieście ....

Ten "Ruch" to jedyna wirtualna, jednoosobowa partia w mieście.
A "obywatel" to kolejny nick panaM. :P
10114
#alter nieaktywny
22 marca 2013r. o 19:26
~pola napisał(a): A "obywatel" to kolejny nick panaM. :P

To już wszystko jasne :)

5413
#Przemyslaw nieaktywny
22 marca 2013r. o 19:31
alter napisał(a):
~obywatel napisał(a): Pisowska propaganda znowu działa a tacy jak alter propagują ją na lokalnych portalach. Tak zwane sensacje XXI wieku. Ziemkiewicz musi jakoś zarobić na życie ha, ha ha

fakt jest faktem! niech Przemysław się wypowie :) zdementuje, lub potwierdzi to info.

Nie jestem zwolennikiem PIS. Jestem alter, chyba rozumiesz znaczenie tego słowa?

Obywatel to propaganda Ruchu Palikota?

:)
>

Tak się składa że ktoś był uprzejmy wyręczyć mnie z wyjaśnienia problemu popierania pedofilii.Niniejszym dziękuję .Pozwalam sobie raz jeszcze udostępnić link prezentujący oficjalne stanowisko Ruchu Palikota.
Przy okazji proszę zauważyć że żaden przedstawiciel innych partii sejmowych poza RP nie odważa się otwarcie polemizować z państwem.Nie mamy tematów tabu .Prosimy jednak wypowiadać się na temat a nie odnosić do personaliów autora lub innych członków Ruchu.Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do merytorycznej dyskusji.
http://www.rp.pl/artykul/10,992945-RP--nie-chcemy-obnizenia-wieku-legalnosci-wspolzycia-seksualnego.html

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~obywatel niezalogowany
22 marca 2013r. o 19:36
alter napisał(a):
~pola napisał(a): A "obywatel" to kolejny nick panaM. :P

To już wszystko jasne :)

Tracisz czas alter na dywagacje panM to napewno nie jA podpisujący się jako ''obywatel''
Palikot ma tysiące zwolenników - wsadził kij w mrowisko i podejmuje tematy, których większość zakłamanych nigdy nie dotknie w tym naszym społeczeństwie pełnym hipokryzji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza