Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
5413
#Przemyslaw nieaktywny
29 marca 2013r. o 23:17
alter napisał(a): proszę się cofnąć do archiwum! dzisiaj nie mam zamiaru z Panem dyskutować.
>

Panie Stanisławie , ja poczekam na Pana wskazania z archiwum.Nie wiem co ma Pan na myśli.Cały czas brakuje mi od Pana jakiś solidnych argumentów .Tak szczerze mówiąc to poza niechęcią do Palikota nic Pan nie wnosi do rozmowy.A Ruch Palikota w Bolesławcu nie ma w swoich szeregach Janusza Palikota.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Do M niezalogowany
30 marca 2013r. o 1:09
Przemyslaw napisał(a): Panie Stanisławie , ja poczekam na Pana wskazania z archiwum.Nie wiem co ma Pan na myśli.Cały czas brakuje mi od Pana jakiś solidnych argumentów .Tak szczerze mówiąc to poza niechęcią do Palikota nic Pan nie wnosi do rozmowy.A Ruch Palikota w Bolesławcu nie ma w swoich szeregach Janusza Palikota.

To ja napiszę inaczej niż Pan Stanisław.
Napisz co osiągnąłeś odkąd jesteś w partii palikota, nie chce mi się już też wygrzebywać, że z gęby robisz cholewę.
Więc jeszcze raz :
Napisz swoje osiągnięcia w partii, co zrobiłeś dla mieszkańców i czy byłeś kiedykolwiek na sesji rady bolesławca. Tak tu hucznie informowałeś, że będziesz uczetsniczył. Jeżeli byłeś to jaki zabrałeś głos w temacie poruszanym na sesji ???
Dobrze, że nie ma. To nie miasto dla "artystycznych".
Czekam, jeżeli nie odpowiesz to jesteś dupa nie polityk.
2900
#falco nieaktywny
30 marca 2013r. o 1:35
opinia tendencyjnego i nieobiektywnego skorna nic mnie nie obchodzi bo jest typowym osobnikiem o ciągotkach narcystycznych i jak widać ,dobrze mu z tym kiedy wychodzi z założenia ,,nie ma to jak samemu zrobić sobie dobrze,, ;)
widocznie na więcej go nie stać...heheh

kToś piszący o ,,trzech kropeczkach ,, nie jest godny mojej reakcji o jest to (wzorem Przemysława) jakiś paskudny ,nic nie warty ANONIM z którym nie warto POLEMIZOWAĆ :D
NAZYWANIE INTERNAUTÓW ,,IDIOTAMI,, to standard w RP... takie określenia to norma bo są i gorsze...dlatego nie obraża mnie bo cóż innego może napisać IDIOTA?
kiedy nie ma się już nic do powiedzenia bo zabrakło linków,kiedy nie potrafi się odpowiedzieć na zadawane pytania ,wtedy ucieka się w ,,nie polemizuję z anonimami ,, lub nazywa się oponentów ,, dziwny czlowiek mi,,

jestem w Bolesławcu więc powiedz mi to w oczy dupku ....może jutro ?
gdzie i o której napisz a wszystko to co o tobie myślę powiem ci prosto w twarz traktując to jako ,,wielkanocnego zajączka,, :P

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
30 marca 2013r. o 1:44
Dokładnie, może idioci pójdą na tą kozią górkę do pseudo prywaciarza na szczerą rozmowę :]
2900
#falco nieaktywny
30 marca 2013r. o 1:58
,,kozia górka,,?

to odpowiednie miejsce bo z niego taki ,,polityk ,, jak ,,z koziej dupy trąba,, ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~tuskowóz niezalogowany
30 marca 2013r. o 3:00
a ja sie pytam o Donka..i jego familie krezusów...
[img=1364608804_ciqz3bp.jpg]
~ niezalogowany
30 marca 2013r. o 13:05
Zastanawiam się czy zamiast polemizować z wyimaginowanym , internetowym p.M.nie lepiej założyć prawdziwy klub RP...
Proponuję spotkanie 01. 04. 2013r. o godz. 12,00 w sali dla pacjentów ul. Tysiąclecia 30... Zapraszamy.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 marca 2013r. o 15:42
~s napisał(a):
Lepiej dokończ przewaną w podstawówce edukacje.... heheh : )

Życie bywa niekiedy zdecydowanie bardziej wartościowe pod tym względem , niż najlepszy fakultet , tudzież dwa . A cośty tam Skornik skończył ? Pytam przez cekawość oczywiście :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.