Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
2900
#falco nieaktywny
28 marca 2013r. o 7:03
a może mnie? :P
zapytam może w ten sposób....a jakie ty masz prawo o to pytać?
bo z treści wynika że piszesz nie tylko w swoim imieniu
może obchodzi mnie ,Kowalskiego czy Goldenszteina... :D

co ty na to ,, tajemniczy 210,, ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 marca 2013r. o 7:39
falco napisał(a): a może mnie? :P
zapytam może w ten sposób....a jakie ty masz prawo o to pytać?
bo z treści wynika że piszesz nie tylko w swoim imieniu
może obchodzi mnie ,Kowalskiego czy Goldenszteina... :D

co ty na to ,, tajemniczy 210,, ;)

Pisze również w moim imieniu i w imieniu Goldsteina :>
~ niezalogowany
28 marca 2013r. o 8:25
Ruch Palikota umiera śmiercią dla niego naturalną. Założyciel tej lewackiej sekty nie wytrzymuje ciśnienia i zachowuje się niczym inny socjalista - Adolf Hitler o ostatnich godzinach swojej kariery. W takich momentach - zgodnie z zasadą "tonący brzytwy się łapie" Palikot uznał, że zaszedł w swoim upodleniu już tak bardzo, iż nie ma odwrotu i musi postawić wszystko na jedną kartę.
Ja mam mieszane uczucia gdy słyszę jego dywagacje na temat zerowego bezrobocia, dopuszczenia do urny dzieciaków i tych wszystkich innych absurdalnych mrzonek. Takie poglądy są zwyczajnie przejmujące, aczkolwiek z drugiej strony im więcej takich "kwiatków" tym szybciej nadejdzie koniec tej głupoty.

Swoją drogą - śladowy procent poparcia jaki otrzyma w wyborach Ruch Palikota będzie swego rodzaju sprawdzeniem - ilu mamy w Polsce zboczeńców, lemingów i id.tów. Oby procent był jak najmniejszy.

5413
#Przemyslaw nieaktywny
28 marca 2013r. o 11:33
~ napisał(a): Ruch Palikota umiera śmiercią dla niego naturalną. Założyciel tej lewackiej sekty nie wytrzymuje ciśnienia i zachowuje się niczym inny socjalista - Adolf Hitler o ostatnich godzinach swojej kariery. W takich momentach - zgodnie z zasadą "tonący brzytwy się łapie" Palikot uznał, że zaszedł w swoim upodleniu już tak bardzo, iż nie ma odwrotu i musi postawić wszystko na jedną kartę.
Ja mam mieszane uczucia gdy słyszę jego dywagacje na temat zerowego bezrobocia, dopuszczenia do urny dzieciaków i tych wszystkich innych absurdalnych mrzonek. Takie poglądy są zwyczajnie przejmujące, aczkolwiek z drugiej strony im więcej takich "kwiatków" tym szybciej nadejdzie koniec tej głupoty.

Swoją drogą - śladowy procent poparcia jaki otrzyma w wyborach Ruch Palikota będzie swego rodzaju sprawdzeniem - ilu mamy w Polsce zboczeńców, lemingów i id.tów. Oby procent był jak najmniejszy.

>

Skoro powyższy tekst autor uważa za mądrość . dlaczego pozostawia go anonimowym , znaczy bezwartościowym.Kultura polemiki polega na jawności.
PS -- BARDZO SOBIE CENIĘ SENSOWNE POLEMIKI.SZANUJĘ ARGUMENTY INNYCH .POTRAFIĘ UGIĄĆ KARKU GDY POPEŁNIAM BŁĘDY .ZAPRASZAM DO OTWARTEJ UCZCIWEJ WYMIANY POGLĄDÓW .Dyskusja nie musi się skończyć definitywnie czyjąś racją .Może ona zaprosić do wyrażenia opinii innych.Mądrość władzy leży w słuchaniu społeczeństwa.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
28 marca 2013r. o 11:43
w ostatnich słowach sam siebie podsumowałeś...tak słuchasz społeczeństwa jaką ,,mądrością,, się popisujesz...

co ty tutaj nazywasz ,,dyskusją,,?
te twoje pohukiwania na forum ?
te bzdury którymi nas próbujesz ,,uświadamiać,,?

ale pisz nadal bo bawisz ludzi... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
28 marca 2013r. o 11:46
Przemyslaw napisał(a):

Skoro powyższy tekst autor uważa za mądrość . dlaczego pozostawia go anonimowym , znaczy bezwartościowym.Kultura polemiki polega na jawności.

Myli się PanM uważając, że anonimowość nie ma wartości... właśnie anonimowi darczyńcy są najbardziej wartościowi, nie oczekują żadnych podziękowań. Natomiast anonimowość w dyskusji to dowód, że rozmówca nie oczekuje poklasku klakierów, nie zamierza zbijać wyborczego kapitału. PanM nie potrafi tego docenić, w zamian zyska wielkie nic-null. Bo dyskutować to trzeba umieć, zarówno jako osoba anonimowa, jak i ta co się przedstawia. PanM chce przekonywać do siebie wyborców, więc łaski nie robi, że się przedstawia. PanM zapomina, że anonimowi rozmówcy, jak i ich rodziny, oraz znajomi także są wyborcami. I bezrozumnie traci wielokroć więcej niż zyskuje, zapominając o szacunku do wszystkich adwersarzy.

"kutura polemiki polega na jawności."

Guzik prawda. Jawność nie ma w tym wypadku nic do rzeczy. Netykieta nie zobowiązuje do przedstawiania się. Niech Pan łaskawie trzyma się tematu.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
5413
#Przemyslaw nieaktywny
28 marca 2013r. o 21:06
alter napisał(a): PanM zapomina, że anonimowi rozmówcy, jak i ich rodziny, oraz znajomi także są wyborcami. I bezrozumnie traci wielokroć więcej niż zyskuje, zapominając o szacunku do wszystkich adwersarzy.

"kutura polemiki polega na jawności."

Guzik prawda. Jawność nie ma w tym wypadku nic do rzeczy. Netykieta nie zobowiązuje do przedstawiania się. Niech Pan łaskawie trzyma się tematu.
>

No właśnie .Prawda .Jednak w moje posty to nie kampania wyborcza .Poruszam tu problemy gospodarcze nurtujące społeczeństwo.Tymczasem kilka osób notorycznie spycha temat na boczne tory .Co do jawności , nie można wymagać od autora osobistych wynurzeń samemu pozostając anonimem.Proszę wskazać gdzie wykazałem brak szacunku do adwersarzy.

Zmoderowano 29.03.2013 godz.7:42 - powód: błędy cytowania (moderator)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
10114
#alter nieaktywny
28 marca 2013r. o 21:18
Przemyslaw napisał(a):

Wielokrotnie zachował się Pan niekulturalnie. Pozwalając sobie na wycieczki, szczególnie wobec osób, które nie chciały się przedstawić. Kiedy Pan zrozumie, że nie jesteśmy zobowiązani do przedstawienia się. Jeżeli tekst anonima nazywa Pan bezwartościowym? bo wypowiedziała się osoba anonimowa? ewentualny Pana wyborca??? Ależ oczywiście, że Pana posty są kampanią.

Rozmowy okołopolityczne, okołospołeczne, okołoekonomiczno gospodarcze "nurtujące społeczeństwo"? nazywa Pan "osobistymi wynurzeniami"?!

Pan jest niepoważny.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.