Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~Anonim niezalogowany
29 marca 2013r. o 7:36
Regulamin forum zapewnia bycie anonimowym zatem jeśli Pan Moszczyński ma coś to tego to niech, albo założy własną stronę, ze swoim regulaminem np WOLNOSCDLAZBOCZENCOW.PALIKOT.PL czy coś w tym rodzaju.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
29 marca 2013r. o 7:56
nie bardzo wiem dlaczego nie zgadzacie się z ,,alterem,,
przecież ma rację...
to że jest krytycznie nastawiony do poczynań samego Przemysława -jak ja-to jego prawo ...
a ma podstawy :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
29 marca 2013r. o 8:33
W najnowszym sondażu Ruch Palikota zaledwie 5%! Nie ma pewności wejścia do Sejmu. Błąd statystyczny na to nie pozwala. Nawet Kwaśniewski nic nie pomógł.

A SLD?! 15%!!! To raczej oni reprezentują polską lewicę!

Dopisane 29.03.2013r. o godz. 08:33:

http://fakty.interia.pl/polska/news-pis-tuz-za-po-najnowszy-sondaz,nId,949937

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~skorn niezalogowany
29 marca 2013r. o 15:40
alter napisał(a): [Wielokrotnie zachował się Pan niekulturalnie. Pozwalając sobie na wycieczki, szczególnie wobec osób, które nie chciały się przedstawić.

Akcja wywołuje reakcje, najpierw był argumenty ad personam wobec Przemysława, w których przodował i dalej przoduje falco, często przy obojętności moderatorów.

Tematy Przemysława obserwuję, w przeciwieństwie do ciebie, od początku. Cierpliwość też ma swoje granice.
~ niezalogowany
29 marca 2013r. o 16:41
falco napisał(a): ...
...

Na forum nie wolno ujawniać swoich danych osobowych , bo zawsze znajdą się .....(sam się zmoderowałem :P) , dla których dyskusja z braku argumentów ogranicza się do ataku personalnego :)
Fakt, przoduje w tym Pierwszy Bezsens Forum, falco vel. "trzy kropeczki" :P
10114
#alter nieaktywny
29 marca 2013r. o 20:08
~skorn napisał(a):
alter napisał(a): [Wielokrotnie zachował się Pan niekulturalnie. Pozwalając sobie na wycieczki, szczególnie wobec osób, które nie chciały się przedstawić.

Tematy Przemysława obserwuję, w przeciwieństwie do ciebie, od początku. Cierpliwość też ma swoje granice.

W przeciwieństwie do mnie? obserwujesz od początku? Słaby jesteś obserwator.

Przykład? Choćby dzisiaj PanM wszystkich co nie są za Ruchem Palikota nazwał dziwny czlowiek mi! i że niby co? może to nie jest ubliżanie?

A ta "cierpliwość"? Proszę jaśniej :>

Dopisane 29.03.2013r. o godz. 20:08:

nazwał dziwny czlowiek mi!

nazwał i-d-i-o-tami.

Zastosowana autokorekta

5413
#Przemyslaw nieaktywny
29 marca 2013r. o 20:44
alter napisał(a): Przykład? Choćby dzisiaj PanM wszystkich co nie są za Ruchem Palikota nazwał dziwny czlowiek mi! i że niby co? może to nie jest ubliżanie?

Stara się Pan polemizować o mnie zamiast ze mną.
Dobrze zatem.Proszę wskazać konkretne przykłady zjawisk na , które ja Pana zdaniem narzekam i przedstawić swój punkt widzenia łącznie z argumentami.
Zakładamy że rozmowa odbywa się twarzą w twarz publicznie..Czy przyjmuje Pan taką formę wymiany poglądów ?

Zmoderowano 29.03.2013 godz.21:19 - powód: błędy cytowania (moderator)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
10114
#alter nieaktywny
29 marca 2013r. o 20:49
proszę się cofnąć do archiwum! dzisiaj nie mam zamiaru z Panem dyskutować.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza