Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~ niezalogowany
2 kwietnia 2013r. o 14:29
Terytorialnie ten niby klub podlega pod:
http://www.grzegorzkunecki.pl/powiaty.html

Problem w tym ,że p.M. nie bardzo się z tym zgadza i często podkreśla ,że jest szefem struktur powiatowych (a te nie istnieją... :) ) Zresztą w Bolesławcu nie istnieją żadne struktury RP wybrane w demokratycznych wyborach... p.M. powołuje się na wybory ,które zainicjował jeszcze p. Wiśniewski... (8 osób w tym P. Nowak ,który mimo wybrania go sekretarzem tego klubu odciął się kategorycznie z przynależności do RP...P. Wiśniewski rownież się odciął..zostaje 6 osób na 23 członków...(dane z wywiadu p.M.dla bolec pl.)
W/g mnie p.M reprezentuje tylko siebie ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zm niezalogowany
2 kwietnia 2013r. o 15:39
Wielokrotnie zadawano pytania o siedzibe, liczbe czlonkow, wyksztalcenie itd. Dla mnie to jest wazne, bo chce wiedziec z kim mam do czynienia. Ciekawe jaki nowy felioton napisze PM.
Rozbawil mnie tekst o tym, ze to nie wazne ile czlonkow ma partia, ale ich jakosc.
Wnioskujac po tym co zaobserowalem Ruch Palikota ma jednego czlonka. Za to jakiego. :)
~zm niezalogowany
2 kwietnia 2013r. o 15:45
Wielokrotnie zadawano pytania o siedzibe, liczbe czlonkow, wyksztalcenie itd. Dla mnie to jest wazne, bo chce wiedziec z kim mam do czynienia. Ciekawe jaki nowy felioton napisze PM.
Rozbawil mnie tekst o tym, ze to nie wazne ile czlonkow ma partia, ale ich jakosc.
Wnioskujac po tym co zaobserowalem Ruch Palikota ma jednego czlonka. Za to jakiego. :)
2900
#falco nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 15:48
~zm napisał(a): Moze napiszmy do kogos wyzej w RPP zeby poczytal te bzdety. To sie robi smieszne. Myslalem o zapsianiu sie do RPP. Jednak nie pod "wodzostwem" tego pana. ;)

a wiesz że ja już zrobiłem ,,pierwszy krok,,?
tekst tego ,,pana M,, w którym słownie próbował mnie obrazić wkleiłem na oficjalną stronę RP...
jak dotąd żadnej reakcji co można powiedzieć, wpisuje się idealnie w to co reprezentuje nie tylko sam Przemysław ale i jeszcze kilku przedstawicieli owego ,,ruchu,,
ogólnie nic nie oczekuję bo w imię czego? :P
mnie tylko ciekawi że na te pierdoły Przemysława nie reaguje nikt z koła (o ile takie w Bolcu istnieje)i się od nich nie odetnie...
no chyba że sami są nie lepsi :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
2 kwietnia 2013r. o 16:28
falco napisał(a):
~zm napisał(a): Moze napiszmy do kogos wyzej w RPP zeby poczytal te bzdety. To sie robi smieszne. Myslalem o zapsianiu sie do RPP. Jednak nie pod "wodzostwem" tego pana. ;)

a wiesz że ja już zrobiłem ,,pierwszy krok,,?
tekst tego ,,pana M,, w którym słownie próbował mnie obrazić wkleiłem na oficjalną stronę RP...
jak dotąd żadnej reakcji co można powiedzieć, wpisuje się idealnie w to co reprezentuje nie tylko sam Przemysław ale i jeszcze kilku przedstawicieli owego ,,ruchu,,
ogólnie nic nie oczekuję bo w imię czego? :P
mnie tylko ciekawi że na te pierdoły Przemysława nie reaguje nikt z koła (o ile takie w Bolcu istnieje)i się od nich nie odetnie...
no chyba że sami są nie lepsi :D

Ja kiedyś próbowałem pierdnąć i się zes...łem :>
2900
#falco nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 16:31
więc lecz zwieracze ;)
albo -jeśli już za późno- zainwestuj w pampersy ;) bo nie znasz dnia ani godziny...hehehe

5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 20:36
falco napisał(a): więc lecz zwieracze ;)
albo -jeśli już za późno- zainwestuj w pampersy ;) bo nie znasz dnia ani godziny...hehehe
>

Szanowny Panie Falco .Niestety to Pan i pozostali po pierwsze mieszkańcy będą musieli
ćwiczyć zwieracze .
rok temu za 160 zł można było kupić 19 metrów sześciennych wody a w tym roku już tylko 14 .to podwyżka ceny o 38 % .
Podatek od nieruchomości wzrósł o 42,5 %
To proszę Pana tylko rok do roku.
Co Pan teraz powie po pierwsze mieszkańcom Bolesławca ? Że tak ma być ? Że to jest dla ich dobra ? Że to wina Przemysława bo nie był na tych sesjach Rady Miasta ?
P S -- DO CENY WODY DOLICZANE SĄ OPŁATY ABONAMENTOWE I ZOSTAŁY TU UJĘTE.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 21:07
co powiem mieszkańcom?

pogońcie tą bandę nierobów , oszołomów politycznych i wszelkiej maści karierowiczów bo nadal będziecie poniewierani i ogłupiani
dopuśćcie do władzy młodych ,prężnych ludzi o jasnym myśleniu i szerszym niż własne koryto myśleniu...
dajcie im szansę na zbudowaniu czegoś lepszego niż to co obecnie obserwujemy...
totalna banicja dla wszelkiej maści Kaczyńskich ,Millerów,Pawlaków czy Palikotów... :>

Dopisane 02.04.2013r. o godz. 21:07:

zapomniałem o kimś?
:D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza