~ napisał(a): Ależ Panie Przemysławie...cóż Pan ma wspólnego z Europą +? :|
Co wspólnego Pan ma z RP? Czyż Pana poglądy nie są bliższe z poglądami Korwina-Mikkego?...Jesteśmy w podobnym wieku a czasami wydaje mi się ,że mam za adwersarza gimnazjalistę...
Mimo tego życzę wszystkiego dobrego ...tylko na Boga trochę więcej krytycyzmu co do swojej osoby... czyż nie zauważa Pan ,że Panem manipulują ;( Jeszcze trochę a będą się Panem posługiwać i za plecami wyśmiewać. Naprawdę szkoda mi Pana bo i tu były wpisy ,że był Pan porządnym człowiekiem... Polityka to szambo ,niech Pan da sobie spokój...i rodzina będzie szczęśliwsza.
Naprawdę polityka to nie jest Pana "bajka"...Odpuść Waść i zajmij się czymś pożytecznym...
A moje intencje są takie ,że potrafię Pana zaakceptować jako człowieka ,współobywatela, nawet znajomego z tego samego portalu ...natomiast Pana wpisy i tematy niestety powodują ,że reakcje użytkowników są takie a nie inne...
~ napisał(a): Fajnie będzie widzieć miny tych fra..rów, zbo...ków, narkomanów, pedz..ów i reszty lewactwa jak ten ich Palikot w koncu zejdzie ze sceny politycznej i zostawi całą tą hołotę na lodzie.
A Pan Panie Moszczyński nie pasuje do tej hołoty. Znałem Pana kiedyś jako człowieka mądrego i logicznego. Niech się Pan ratuje i porzuci sektę Palikota dopóki jeszcze jest czas. Popełniać bęłędy to ludzka rzecz - ale nie ma sensu w nich trwać. Palikot i tak ma Pana jak i całe zdrowe społeczeństwo głęboko. Nie bądź Pan jak ta marionetka w rękach tej lewackiej hieny.
Nie wierzę, że nie dostrzega Pan jego cwaniactwa i wichrzycielstwa.